Moda

NAJLEPŠA VODITELJKA POKAZALA NAJBOLJE NOGE SRBIJE: Mala crna i providna haljina uvek je pun pogodak! (FOTO)

Maja Manojlović uvek je praznik za oči.

08.09.2024 21:40

NAJLEPŠA VODITELJKA POKAZALA NAJBOLJE NOGE SRBIJE: Mala crna i providna haljina uvek je pun pogodak! (FOTO)
Instagram-majmanojlovic

Voditeljka Maja Manojlović (40) je odraz profesionalnog spikera, za koju su gledaoci televizije Pink i te kako navikli da od rane zore uvek bude lepa i nasmejana, ali i spremna da ljude tačno i jasnim tonom informiše o dešavnjima u zemlji i svetu. 

Ona svoj poziv obožava, što se i vidi prema zadovoljstvu koje izbija iz nje. Nikada joj ne pada teško pripremanje za emisiju, a uvek je do detalja doterana i spremna. Osmeh nikada ne izostaje, a fotografije koji je nedavno objavila na Instagramu pobrale su sve simpatije.

Povodom obeležavanja 30 godina televizije Pink, na kojoj radi ona se opredelila za malu crnu haljinu, koja se još jednom dokazala da je pun pogodak. Iako na prvi pogled "zakopčana do grla", imala je notu elegancije, se*sipila i šarma, koju sama Maja može da iskobinuje.

 

 

Kreacija deluje kao da je od neke vrste providne svile ili tila, a do struka je bila većim delom providna. Tako se mogao videti elegantan čipkani crni grudnjak koji je voditeljka ponela ispod. Masivni kristali činili su kragnu, dok su se nalazili i umesto dugmića.

Haljina je u donjem delu imala postavu, bila u vidu A-kroja i išla lepršavo iznad kolena, ali ipak ne prekratko. Maja ju je iskombinovala uz svedene lakirane crne sandale visokih potpetica.

 

 

Komentari nisu izostali.

- Velika je čast imati za voditeljku ženu od stila, pre svega damu, koja je iz nepoznatog razloga pomalo skrivena od javnost. Damu koja se ne eksponira nikad na jeftin i vulgaran način, koja kada intervjuiše svoje goste, ne prekida ih i pušta da budu u prvom planu.

- Dama klasičnem lepote koju je u svakom trenutku užitak gledati.

- Najlepša i tačka.

- Carica i kraljica, naravno, normalno, očekivano i sigurno.

- Zaista prelepa žena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)