Telo

GRUDI MARIJANE MATEUS IZGLEDA DA ŽELE DA UGLEDAJU SVETLOST DANA: S godinama suknja sve kraća, dekolte sve dublji (FOTO)

Voli da se oblači atraktivnije od ćerki.

06.09.2024 22:25

GRUDI MARIJANE MATEUS IZGLEDA DA ŽELE DA UGLEDAJU SVETLOST DANA: S godinama suknja sve kraća, dekolte sve dublji (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52) bivša žena biznismena Miodraga Kostića i bivšeg fudbalskog asa Lotara Mateusa, ovih dana je zaokupljena svojom novom modnom kolekcijom koju priprema u Londonu. Kako živi na relaciji London - Beograd, koristi svaku priliku koja joj se ukaže da doputuje i do srpske prestonice. Često joj se "omakne" da otputuje s kraja na kraj sveta, a upravo tako je nedavno osvanuo serijal njenih fotografija sa Azurne obale. 

Marijana je nedavno uz svoj prepoznatljiv osmeh pozirala redno, a u opisu je ubacila haštag Sen Trope, Kan, Monako, pa izgleda da kada krene da uživa, ona zaređa i to redom. Primetno je da je najveći broj fotografija bio u vidu selfija, što pored bazena, što na balkonima, a što u predvorju luksuznih hotela i poneke kockarnice.

Prava u nizu fotografija pokupila je sve simpatije, pogoto jačeg pola. Atraktivna plavuša na njoj uživa pored bazena, dok u rukama drži šoljicu kafe. Ono što je mnogima privuklo pažnju je njen bujan dekolte koji je pokušavala da prikrije malenim bikinijem, iako su grudi bile u centru pažnje.

 

 

Mnogi bi se složili da žena poput nje na početku šeste decenije raspolaže atributima koje i ne bi trebalo da skriva, pa nije ni čudo što ih uvek pokazuje. Izgleda da bikini bez bretela i topovi koji otrivaju kako bujno poprsje, tako i zategnut stomak, ne samo što laskaju njenoj figuri, već su i nešto za šta se ona najčešće opredeljuje kada je garderoba u pitanju.

Budući da ima troje odrasle dece koje je dobila tokom braka sa Kostićem, mnogi komentarišu da bi trebalo da bira garderobu koja je adekvatnija njenim godinama, budući da se, navadno, oblači atraktivnije od ćerki. Dizajnerka na takve komentare "ne daje ni pet para". S godinama njoj je top sve manji, dekolte sve dublji, a suknja sve kraća. Oni koji je poznaju kažu da Marijana živi život punim plućima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)