Lice

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA VIŠE UOPŠTE NE IZGLEDA OVAKO: Retko ko bi je prepoznao, svi se slažu da joj to nije trebalo! (FOTO)

Uvećala usne, promenila frizuru i boje kose.

06.09.2024 19:30

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA VIŠE UOPŠTE NE IZGLEDA OVAKO: Retko ko bi je prepoznao, svi se slažu da joj to nije trebalo! (FOTO)
Instagram-unacolic

Ćerka poznatog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić (22), ponovo je izazvala pažnju javnosti svojim provokativnim fotografijama. Budući da je ćerka legendarnog pevača, mnogi prate svaki njen korak. Tako je pojedinima trn u oku to što je lepa i zgodna, ali se, navodno, previše izlaže medijskoj pažnji. 

Mnogima nije promakao ni detalj da je Una, navodno uradila usta. Sumnje su podgrejane i njenom poslednjom objavom. Naime, Una je objavila selfi tokom vožnje, dok su u prvom planu bile njene pune, senzualne usne koje je prekrivao neutralni sjaj. 

Tako nije promaklo da je nekada vatrena crnka, kosu ofarbala u čokoladnu boju. Ona se usnimila dok je vozila automobil, a na sunčevim zracima je izgledalo kao da joj je kosa smeđa. Čini se i da je volumen značajno splasnuo, ili je pribegla trendovima preteranog ispravljanja kose, pa više nema ni nekadašnju frizuru.

Mnogi su navikli da Čolinu ćerku vide sa jačim obrvama i obično jarkocrvenog karmina, pa je suptilna šminka na njenim vidno većim usnama doprinela da je pojedini fanovi uopšte ne prepoznaju.

Obožavaoci su, nažalost, ostali uskraćeni za komnetarisanje kako njene nove boje kose, tako i nove frizure i šminke, budući da je snimak objavljen u vidu instagram priče. Ipak prvi put kada je objavila fotografije na kojima se činilo da je uradila usta usledilo je niz komnetara od kojih su se mnogi složili da je prirodna lepota najlepša i da rasnoj lepotici kakva je ona, koja pritom nosi gene čuvenog Zdravka Čolića, uopšte nije bila potrebna nikakva intervencija.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)