Moda

EVO ZBOG ČEGA OBOŽAVAJU ANU IVANOVIĆ: Objavila fotku u bikiniju, a akcenat ostao na ovome - kako da je ne voliš! (FOTO)

Uživa u odmoru sa suprugom.

06.09.2024 17:30

EVO ZBOG ČEGA OBOŽAVAJU ANU IVANOVIĆ: Objavila fotku u bikiniju, a akcenat ostao na ovome - kako da je ne voliš! (FOTO)
instagram-anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović (36) važi za nekoga ko izuzetno voli modu i prati trendove, a ruku na srce, šta god obuče - savršeno joj stoji. Ona je nedavno na Instagramu objavila serijal fotografija sa odmora. Mnogi su se složili da Ana izgleda gotovo kao nekada kada je žarila i palila na teniskim terenima. 

Koliko uživa u odmoru sa suprugom, Bastijanom Švajnštajgerom, svedoče i nove fotografije na njenom Instagram nalogu. Ana je uz muža pozirala u elegantnom belom prugastom šorstu srednje dužine i neobičnoj plavoj majici dugih rukava. 

Iako je delovalo kao da je "zakopčana do grla", bluza se kopčala u vidu tri dugmeta, a primetno je da Ana ispod nje nije ponela ni brushalter. Stajling je zaokružila braon sandalama, satom i unikatnim prstenom, kosu je skupila, a naočare za sunce podigla u kosu.

 

 

Najviše pažnje ipak je pobrala fotografija na kojoj je ona u bikiniju. Teško bi iko, sudeći po njenom telu i manekenskoj građi i pretpostavio da je u kasnim tridesetim i da ima čak troje dece.

Bastijan je po svemu sudeći bio taj koji ju je fotkao, dok je ona sedela na visokim stenama u malenom crnom bikiniju. Pogled je sakrila iza naočara za sunce, dok je glavu štitila od sunca belom sportskom kapicom. 

instagram-anaivanovic

Ana Ivanović

Mnogi su primetili kako je Ana i dalje ostala "devojka iz komšiluka" koja nikada nije dozvolila da je popularnost promeni. Možda bi se pojedine javne ličnosti sunčale na krcatim obalama u kupaćem koji više otkriva, nego pokriva, uz tonu šminke i masivne slamnate šešire, ali ne i Ana. Upravo zato samo na Instagramu broji 1,5 milona pratilaca koji je obožavaju od prvog dana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)