Telo

ANA IVANOVIĆ ZADIGLA HALJINU PORED BAZENA I POKAZALA VITKO TELO: Svi se pitaju samo jedno - ko ju je fotografisao (FOTO)

Žari i pali baš kao nekada, fanovi u transu!

01.09.2024 22:30

ANA IVANOVIĆ ZADIGLA HALJINU PORED BAZENA I POKAZALA VITKO TELO: Svi se pitaju samo jedno - ko ju je fotografisao (FOTO)
Ervin Monn / imago stock&people / Profimedia

Bivša teniserka Ana Ivanović (36) važi za nekoga ko izuzetno voli modu i prati trendove, a ruku na srce, šta god obuče - savršeno joj stoji. Ona je nedavno na Instagramu objavila serijal fotografija sa bazena. Mnogima je pažnju privukla druga fotografija na kojima Ana izgleda gotovo kao nekada kada je žarila i palila na teniskim terenima, a mnogi smatraju da je bila najlepša teniserka ikada. 

Ivanovićeva uživa u Grčkoj, dok hotel u kome boravi deluje u najmanju ruku egzotično. Izgleda da njen apartman ima izlazak na bazen, a pogled sa njega spaja se sa morskim plavetnilom, što je san snova mnogih. Ana je na radost fanova, kojih broji milion i po ispozirala u dužoj delimično providnoj letnjoj haljini. Na prvoj fotografiji je sasvim "smerna", dok je pogled sakrila iza naočara za sunce, kosu pokupila, a nije izostao ni sat, kao i velika minđuše u obliku zvezde. 

Ipak druga fotografija bila je ona koja je pobrala sve simpatije. Ana sedi na klupici na ivici bazena, dok pozira nogu prekrštenih, a haljine zadignute do mini dužine. Mnogi su se složili da uz puštenu kosu, blistavi osmeh i duge vitke noge izgleda poput supermodela. 

 

 

- Uživanje u Grčkoj - kratko je napisala ona.

Za svega par sati usledilo je više od 10.000 sviđanja, dok su se komplimenti ređali na mnogim jezicima.

- Bože, kakva žena!

- Baš onakva kava mi je ostala u sećanju!

- Ko je napravio ove fotke?

- Oduvek svi smatraju da su grčke boginje najlepše, mora da su mislili na tebe.

- Anči, lepša si bez Bastijana!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)