Moda

EMINA JAHOVIĆ PONELA SMARAGDE NA VENČANJU: Posle se presvukla i digla noge, sevnuo šav na čarapi, a i sve ostalo! (FOTO)

Kažu da nikad nije izgledala srećnije.

01.09.2024 21:45

EMINA JAHOVIĆ PONELA SMARAGDE NA VENČANJU: Posle se presvukla i digla noge, sevnuo šav na čarapi, a i sve ostalo! (FOTO)
Instagram-yaemina

Pevačica Emina Jahović, jedna je od privilegovanih zvanica na venčanju norveške princeze Marte Luiz i šamana Dureka Vereta. Marta je još jedna od dama plave krvi koja je zbog ljubavi napustila norvešku krunu. Emina je privukla pažnju svojim modnim odabirom. Na venčanje je stigla u elegantnoj zelenoj haljini sa skupocenom ogrlicom ukrašenom smaragdima.

U gornjem delu imala je korset ispod koga su se upak nazirale njene grudi, dok je u donjem delu usledila raskošna duga suknja. Cela haljina tako je bila u vidu pravog tzv. princeza kroja, iako su slojevi raskošne suknje krenuli od njenih kukova, gde se korset završavao. 

Kosu je pokupila u punđu, dok je pojedine uvojke namerno pustila da opušteno padaju, a šminka je bila krajnje svedena. Pevačica je izgledala kao da je i sama sa dvora.

 

 

Uoči večeri presvukla se u kratku crvenu haljinu koja je dodatno istakla njeno vitko telo i zategnute noge. Emina je izgled upotpunila bisernom ogrlicom i elegantnim salonkama, ostavljajući sve prisutne bez daha. Fotografije su posebno zaintrigirale njene fanove, budući da se slikala prekrštenih nogu, te otkrila šav na crnim čarapama, a čini se i malo više od toga. 

 

 

Emina je ranije podelila svoje iskustvo sa Durekom, ističući njegovu ulogu kao njenog duhovnog vodiča na putu do unutrašnjeg mira. 

- Bilo je to pomalo zastrašujuće iskustvo, ali izuzetno inspirativno. Pomogao mi je da vizualizujem atmosferu u kojoj sam se susrela sa životinjom koja vlada mojim bićem, odnosno opisuje moju unutrašnju snagu. To je bio vuk. Oduvek volim životinje, ali nikada ranije nisam osetila toliku ljubav prema nekoj od njih. Očekivala sam da ću biti vrabac, ali ispostavilo se da sam mnogo snažnija nego što sam mislila. Šalu na stranu, kada sam saznala šta vuk predstavlja, shvatila sam da mi taj opis zapravo u potpunosti odgovara - ispričala je svojevremno Jahovićeva za medije.

Fanovi su požurili u odeljeljak za komentarisanje, a svi su se složili u jednom - Emina nikada nije izgledala srećnije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)