Lice

OSVANUO SNIMAK NATAŠE BEKVALAC PRE I POSLE ŠMINKE: Sada je jasno šta je korigovala, sve crno na belo! (FOTO)

Istakla i koju dijetu primenjuje pa je uvek savršene građe.

31.08.2024 20:45

OSVANUO SNIMAK NATAŠE BEKVALAC PRE I POSLE ŠMINKE: Sada je jasno šta je korigovala, sve crno na belo! (FOTO)
ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac, jedna je od najlepših i najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni. Njoj nije strano da objavi fotografije i bez trunke šminke, a upravo to je nedavno uradila. Lepa Nata se usnimila dok je vozila automobil, a po svemu sudeću upravo se vraćala od frizera, a zaputila se kod šminkera. Na narednom snimku objavila je i kako izgleda kako bez imalo mejkapa, tako i kompletno našminkana.

Fanovi nisu mogli, a da ne primete kako joj odabir toplih nijansi boje breskve savršeno pristaju, dok je evidentno da je prava lepotica i bez šminke. Ipak kada se dotera, njeni fanovi smatraju da joj nema ravne. Takođe smata se i ukoliko je radila bilo koje estetske korekcije, one su minimalne da su joj samo osvežile lice, ali i dalje je ista ona sa početka karijere.

Instagram-bekvalceva

Nataša Bekvalac pre i posle šminke

Nataša u 44. godini i dalje pleni pažnju besprekornim izgledom, a nedavno je podelila i tajnu svoje zavidne linije. Ona je putem svog Instagrama otkrila kako uspeva da održi vitku liniju i izgubi čak 10 kilograma. 

- Moja ishrana je izuzetno restriktivna kada su u pitanju ugljeni hidrati, ali je bogata proteinima i povrćem - rekla je Nataša.

Njena dijeta se bazira na konzumaciji mesa, niskomasnih mlečnih proizvoda, zelenog povrća, jaja i orašastih plodova, dok izbegava peciva, voće, krompir, soju, pasulj, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Takođe, pevačica se trudi da unosi velike količine vode i povremeno praktikuje "dan za kršenje dijete", kada sebi dozvoljava namirnice koje inače izbegava. 

- Ovaj pristup pomaže mi da održim motivaciju i prevaziđem psihološki pritisak stroge dijete - istakla je Nataša.

Prema njenim rečima, ovaj režim ishrane dizajniran je da maksimizira sagorevanje masti uz očuvanje mišićne mase, što je ključno za dugoročno održavanje željene telesne težine.

 

 

Za sve koji su u potrazi za efikasnim načinom mršavljenja, pevačica preporučuje svoj plan, tvrdeći da pridržavanje ovog režima može dovesti do gubitka od čak 10 kilograma u mesec dana. Dijeta u kojoj su ugljeni hidrati smanjeni ili potpuno izbačeni, a proteini i povrće pojačani, poznata je kao niskougljenična dijeta.

Ovaj pristup ishrani ima nekoliko prednosti, a glavni je - brže sagorevanje masti. Kada se unos ugljenih hidrata značajno smanji, telo prelazi u stanje poznato kao ketozu. U ovom stanju, telo koristi masti kao glavni izvor energije umesto glukoze - koja se dobija iz ugljenih hidrata. Nisu zanemarljive ni druge prednosti poput stabilizacija nivoa šećera u krvi, očuvanje mišićne mase i dugotrajanog osećaja sitosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)