Moda

SLOBODA MIĆALOVIĆ GRMI U VRELOM KOMBINEZONU NAJDUBLJEG DEKOLTEA: Izbacila grudi u prvi plan, kao nikad do sad! (FOTO)

Usledila salva pohvala kako za izgled tako i za nagradu koju je dobila.

31.08.2024 19:15

SLOBODA MIĆALOVIĆ GRMI U VRELOM KOMBINEZONU NAJDUBLJEG DEKOLTEA: Izbacila grudi u prvi plan, kao nikad do sad! (FOTO)
Foto: Marko Edge

Glumica Sloboda Mićalović retko objavljuje fotografije i snimke na društvenim mrežama, zato je svaka njena objava "zlata vredna". Nedavno je oduševila fanove kojih samo na Instagramu broji pola miliona novim fotografijama. 

Ona je na 59. Festivalu glumačkih ostvarenja u Nišu, primila prestižnu nagradu "Milorad Mandić Manda" za izuzetno glumačko ostvarenje za ulogu Katarine u filmu "Jorgovani". Ova nagrada, ustanovljena 2017. godine u čast preminulog Mande, dodeljuje se za najbolja glumačka dostignuća i postala je značajan simbol priznanja u filmskoj industriji Srbije.

Sloboda je samo za tu priliku ponela veoma elegantan crni kombinezon. Kreacija je bila na prvi pogled jednostavna, kratkih zvonastih rukava i dugih, takođe zvonastih nogavica, ali krasio ga je otvoreni dekolte. Glumica ga je ponela na svoj specifičan način. Njena pojava uz široki, blistavi osmeh u vrelom kombinezonu bila je dobitna kobinacija.

 

 

Usledila je salva pohvala, kako za izgled, tako i za nagradu i doprinos domaćoj kinematografiji.

- Prelepa si i predivna, kulturna, neposredna, ispoštovala publiku, svakog za fotografiju. Vidimo se i naredne godine!

- Najslađa i najemotivnija dodela nagrade koju sam videla.

- Sve ovo si ti zaslužila! Bravooo Bobo, čestitam od srca!

- Moja diva, sasvim zasluženo!

- Najbolja glumica.

 

 

Sloboda je uz emotivne reči zahvalila organizatorima i prisutnima što čuvaju sećanje na velikog glumca i čoveka kakav je bio Manda.

- Moj prvi susret sa Mandom bio je u Leksovcu kada sam imala devet godina, u emisiji "S one strane duge". Iz velikog broja dece, Manda je izabrao baš mene i to je bio početak našeg zajedničkog putovanja. On je bio heroj mog detinjstva, a zatim smo postali kolege i dobri prijatelji do poslednjeg trenutka - ispričala je Mićalovićeva za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)