Telo

ANĐELINA DŽOLI MRŠAVA KAO AVET: Krznom pokušavala da prikrije dekolte i vrat, ali ruke je odale, izgleda JEZIVO! (FOTO)

Od rasne lepotice ostala kost i koža!

29.08.2024 22:10

ANĐELINA DŽOLI MRŠAVA KAO AVET: Krznom pokušavala da prikrije dekolte i vrat, ali ruke je odale, izgleda JEZIVO! (FOTO)
Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

Venecijanski filmski festival, 81. po redu, započeo je sinoć, a i ove godine privukao je mnoge poznate filmske zvijezde. Među prvim gostima koji su stigli na crveni tepih bila je Anđelina Džoli, koja je svojom pojavom i novim izgledom zapanjila sve prisutne. Ona je u Veneciji promovisala svoje novo ostvarenje, biografsku dramu "Maria", koja prati život operske dive Marije Kalas.

Nekad najlepša žena sveta danas izgleda sasvim drugačije. Ispod bogatog krzna izvirivale su njene ruke sa tetovažama mršave kao čačkalice, a čak je i sat na njenom zglobu visio. Zato ne čudi što su se svi pitali samo jedno - da li je slavna glumica dobro i u kakvom je zdravstvenom stanju. Najnovije fotografije iz Venecije unose zabrinutost među njene fanove, jer definitivno ne izgleda zdravo.

Glumica, poznata po svojoj dugoj tamnoj kosi i minimalističkom stilu, iznenadila je javnost potpuno novim imidžom. Naime, Anđelina je u potpunosti prešla u red plavuša, iako joj mnogi stilisti i dalje predlažu tamniju kosu. 

 

 

Džolijeva se na premijeri filma pojavila poput prave dive. Ponela je veoma elegantnu krem svilenu haljinu koja je pratila liniju njenog tijela. Ovaj sofisticirani izgled dodatno je upotpunila krznom u istoj krem boji. Mnogi smatraju da je ovo krzno dodalo još veću sofisticiranu notu njenom glamuroznom stilu, međutim tu je i ona druga grupa njenih nekadašnjih fanova koji su sad stali protiv svoje dive. 

Naime, nekadašnji fanovi smatraju da je glumica premršava, te da je krznom pokušala da prikrije dekolte i bedra, budući da je od onakve rasne lepotice ostala samo bleda senka u vidu "kosti i kože". Činjenicu da je Džolijeva drastično smršala pojačale su i njene fantomski mršave ruke po kojima su bile izražene jake vene.

 

 

Promena izgleda Anđeline nije prošla nezapaženo. Prisutan glamur i transformacija od prepoznatljive brinete do plavuše svakako su bili glavna tema razgovora. Njena pojava na festivalu dokaz je da i dalje može da iznenadi i oduševi svojom modnom odvažnošću i stilom, dok je njeno zdravstveno stanje i dalje glavna tema po kuloarima Festivala u Veneciji 2024.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)