Moda

SLOBODA JOŠ JEDNOM DOKAZALA ZAŠTO JE JEDNA OD NAJLEPŠIH PRIRODNIH ŽENA: Haljina skliznula niz rame, a vilice popadale!

Ovo je čist glamur!

25.08.2024 17:15

SLOBODA JOŠ JEDNOM DOKAZALA ZAŠTO JE JEDNA OD NAJLEPŠIH PRIRODNIH ŽENA: Haljina skliznula niz rame, a vilice popadale!
ATA Images

Glumica Sloboda Mićalović retko objavljuje fotografije i snimke na društvenim mrežama, zato je svaka njena objava "zlata vredna". Nedavno je oduševila fanove kojih samo na Instagramu broji pola miliona novim fotografijama. 

Naime, Niš od sinoć pripada glumcima - počeli su Filmski susreti. "Glumci, Tvrđava je vaša", rečenica je koja tradicionalno i najbolje najavljuje početak Filmskih susreta, koji se u Nišu ove godine održavaju 59. put. Sloboda je tako sinoć tamo gostovala, a opredelila se za ono što bi svaka žena trebalo da ima u svom garderoberu, malu crnu haljinu

Glumica je pokazala da jednostavna elegancija nikada ne izlazi iz mode. Upravo tako odlučila se za dugu svilenu haljinu krajnje svedenog koroja. Kreacija prati liniju tela, a u gornjem delu ima široku bretelu obrubljenu satenom koja ide samo preko jednog ramena. 

 

 

Preplanula glumica je uz sve to ponela crne sandale, crnu malenu damsku tašnicu, sat i naušnice na kojima je upečatljiv bio zeleni kamen. Kosu je podelila na razdeljak i pustila je da joj ravno pada niz leđa, dok je imala, kao i uvek minimalnu šminku. Još jednom je pokazala da je jedna od najlepših prirodnih glumica na svetu, što je laskava titula koja joj je jednom prilikom i zaista uručena.

Objava je u rekrodnom roku dobila više od 13.000 sviđanja, dok je usledila i slava pohvala.

- Lepoto moja - poručila joj je kretatorka Verica Rakočević.

- Čist glamur i lepota.

- Zasijala u svakom smislu.

- Bilo je prelepo upoznati se sa tobom.

- Predivna žena.

- Svetska, a naša.

- Diva i tačka.

- Jednom rečju dama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)