Lice

SANJA MARINKOVIĆ POZIRALA U SAKOU NA GOLO TELO: Najzad isplivala istina o plastičnim operacijama, evo odgovora! (FOTO)

Voditeljka bez dlake na jeziku, pita što retko ko sme, a sve zanima!

20.08.2024 21:45

SANJA MARINKOVIĆ POZIRALA U SAKOU NA GOLO TELO: Najzad isplivala istina o plastičnim operacijama, evo odgovora! (FOTO)
Instagram-sanjamarinkovicofficial

Voditeljka Sanja Marinković (50) prepoznatljivo je TV lice koje već više od dve decenije vodi i uređuje emisiju "Magazin in". Poznata je i kao dama bez dlake na jeziku koja često ume svojim gostima da postavi najintimnija pitanja. Upravo tako ona je nedavno objavila šta će biti sadržaj njene naredne emisije, a u pitanju su sve učestalije estetske i plastične operacije koje su postale veoma popularne poslednjih godina.

Sanja je za najavu nove emisije pozirala u veoma senzualnom kompletu. Budući da je poznata po tome da se isključivo zdravo hrani, a ne preskače ni treninge, svaka odevna kombinacija joj savršeno pristaje, a pogotovo beli komplet.

Marinkovićeva se ovog puta odlučila za bele pantalone visokog sjaja uz koji je na golo telo ponela samo sako iste nijanse. Ne samo da je njen dekolte bio u prvom planu, već je i sam sako imao veoma neobičan kroj. On je u struku imao otvore, koji su otkrivali Sanjin tanani struk, da bi se potom spajali u vidu dužeg sakoa.

 

 

- Šta muškarci zaista imaju od grudi, zadnjice, usta, pa je epidemija kupovine atributa zahvatila većinu žena? Kome fizički izgled spušta, a kome podiže samopouzdanje?! Ovo će biti samo jedna od tema u 24. sezoni moje autorske emisije "Magazin in" koja se skoro četvrtinu veka emituje - poručila je Sanja na svom Instagramu.

Istog trena krenula je lavina komentara.

- Loši uzori utiču na trend koji žene misle da treba da isprate, kako bi se svidele određenom tipu muškaraca.

- Žene sa svim tim dodatnim atributima muškarcima samo daju dodatni životinjski nagon.

- Mislim da se muškarci gade takvih napumpanih žena.

- Samo perverzni muškarci imaju od toga nešto. 

- Prirodne žene će zauvek biti u modi, kao i intelekt, obrazovanje, kućno vasipitanje i poštovanje....bravo Sanjice i veliko poštovanje za tvoj rad.

- Prelepa si, vidim samo tebe!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)