Telo

GLUMICA U KOMPLETU ISPOD KOG NEMA NIŠTA: Pred svima joj se gornji deo otvorio, jedva zadržala gole grudi (FOTO GALERIJA)

Danas je ona glavna zvezda!

08.08.2024 14:55

GLUMICA U KOMPLETU ISPOD KOG NEMA NIŠTA: Pred svima joj se gornji deo otvorio, jedva zadržala gole grudi (FOTO GALERIJA)
SUMO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Blejk Lajvli došla je na promociju  "Sa nama se završava" (It Ends with Us) u jednom londonskom hotelu. U pitanju je promocija filma, to je romansa/drama, a pored Blejk koja igra glavnu ulogu, među glavnim glumcima u ovom projketu su i Džastin Baldoni, Brandon Sklener, Isabela Ferer i Dženi Slajt. Ovim filmom ona se vraća na velike ekrane u romantičnoj priči, a u pitanju je adaptacija dirljive knjige.

Ona se obukla u svom prepoznatljivom stilu, ali je ovoga puta otišla malo dalje. Na sebi je imala beli komplet sa zelenim detaljima, poput veza. Na sakou je imala izvezeno zeleno cveće, a onda i stabljike, slično kao i na pantalonama, dubokog struka. U pitanju je oversajz odelo koje joj perfektno stoji. Ipak, ispod sakoa glumica nije imala aposlutno ništa. U jednom momentu sako joj se otvorio, i izvirile su grudi. Srećom, uhvatila ga je na vreme, pa se ništa nije videlo.

Na ušima je takođe imala minđuše u zelenoj boji, dok je kosu pustila u opuštene lokne.

Takođe, pre dva dana premijera je održana u Njujorku u AMC Linkoln skver teatru, a glumici su se pridružili njen suprug Rajan Rejnolds, njegova majka Temi Rejnolds, glumac Hju Džekman i manekenka Kamil Kostek.  Za tu priliku ona je imala drugačiji stajling, pa je obukla haljinu do gležnjeva sa dominantnim žutim šljokicama. Kao i danas, imala je blage talase, a takva frizura je vremenom postala njen zaštitini znak.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)