Zanimljivosti

"RAZMAZILA SAM VUJADINA" Mirka Vasiljević se požalila - MOŽDA ZBOG OVOGA NISAM UDATA

U iskrenoj ispovesti otkrila je malo poznate detalje.

22.08.2024 20:40

"RAZMAZILA SAM VUJADINA" Mirka Vasiljević se požalila - MOŽDA ZBOG OVOGA NISAM UDATA
ATA images

Glumica Mirka Vasiljević i njen partner fudbaler Vujadin Savić zajedno su godinama, a brak još uvek nije sklopljen. Iako su oboje iz Srbije nije im često praksa da budu ovde te zbog odlaska u inostranstvo, ne mogu da organizuju venčanje kako bi želeli. Detalje iz privatnog života ne otkrivaju često, a u jednom intervjuu glumica je otkrila kako funkcionišu kao par.

Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Mirka Vasiljević o braku sa Vujadinom

- Mislim da sam više ja njega ramazila nego on mene, ali naravno kada ima ljubavi to ti je i zadovoljstvo, daš pružiš, učiniš, zadovoljiš, osvestiš, pomogneš, meni je lepo i da dajem ne samo da dobijem i uživam i tada se osećam još bolje kada znam da sam nešto dala - rekla je glumica za Blic i odgovorila na pitanje da li misli da se u braku izgubi čar i ostane samo poštovanje:

- Možda zato nisam udata, šalim se. Mislim da je to individualno, da to zavisi od toga kakav vam je partner i vaš odnos, ja sam rasla u porodici gde se mnogo razgovara, gde smo upućeni i posvećeni jedni drugima i ne dozvoljavamo da imamo nikakve planine ni bregove ispod tog tepiha. Čaša ne sme da bude ni prazna ni puna, nego na sredini. Gledajući svoju porodicu i na kraju krajeva imam i takav odnos i danas sa njima, sada u nekim momentima sa 33 godine, kada sam mislila da mi je teško, pa sam videla kako su mi pomogli oni, želim da to bude tako i u mojoj primarnoj porodici. Ljubav mora da se neguje i zaliva, kao cveće, onda kažu da će uvek bujati,  isto tako je i sa partnerom. Trudim se da imamo neko naše vreme, neka je to i pet minuta, ali da bude naše vreme, da u tih pet minuta uživamo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)