Ispovesti

"MUŽ I JA SPAVAMO U ODVOJENIM SOBAMA" Jelena Bačić Alimpić o bračnim mukama - TO JE ZA MENE TRAUMATIČNO

Spisateljica se požalila.

21.08.2024 22:00

"MUŽ I JA SPAVAMO U ODVOJENIM SOBAMA" Jelena Bačić Alimpić o bračnim mukama - TO JE ZA MENE TRAUMATIČNO
ATA images

Voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić je u srećnom braku skoro tri decenije sa Miroslavom. On radi kao istražni sudija, a u javnosti se retko eksponira. Zajedno imaju dvoje dece sina Marka i ćerku Dunju. Nedavno je Jelena u emisiji na K1 Televiziji govorila o odnosu sa suprugom.

- Moj suprug se bavi odgovornim poslom i zbog kog je često odsutan, ali odličan je otac i podrška našoj deci. Mi smo sada najbolji prijatelji, mi smo 26 godina zajedno. Moj suprug je od mene stariji deset godina - rekla je ona i odgovorila da li je važno da supružnici dele postelju:


- Spavam u odvojenoj sobi iz tehničkog razloga, moj muž ima slip apneju, jezivo hrče i pritom se i guši, što je za mene traumatično. Ja sam u klimaksu i ovako ne mogu da spavam, ni da me maljem udarite po glavi, a zamisli kada imaš takvo iskustvo. On je stvarno pokušao sve i podvrgao se i operaciji, ali tu nema pomoći. U prvom stadijumu veze smo spavali zajedno, a kad sam shvatila da hrče, to je bilo vrlo brzo, nije potrajao prvi stadijum. Mislim da je bliskost važna da osetiš nečiji miris, dodir, toplinu, da ugledaš ujutru nekoga koga voliš. Mislim da žene koje spavaju sa bračnim partnerima imaju neverovatnu privilegiju, to je jako važno. U mom slučaju to je bilo nemoguće iz tih razloga, laka sam na snu od kako sam rodila decu. Do Njujorka sam popila uvod u anesteziju, pa sam izašla iz aviona kao da mi nije ništa, a onda sam pala posle dva sata. Sve je to glava i mozak. Onda postoje načini, u koliko nije moguće da se ta bliskost negde kompezuje.

ATA images

Voditeljka Jelena Bačić o suprugu

Ističe da joj partnerska bliskost i podrška mnogo znači.

- Mnogo mi znači kada me Miroslav zagrli ili poljubi u teme ili mi kaže "Kakav ti je danas bio dan?" Juče sam se ošišala i rekla "I?" on kao "Podmladilo te", znači moram da izvučem. Shvatila sam da sam čitavog života zaljubljena u ljubav, odnosno u svoju predstavu o ljubavi - navela je ona u emisiji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)