Zanimljivosti

LIDIJA SE OPROSTILA OD DELONA I SVE - ŠOKIRALA: Šta se krije iza ove poruke - njene reči odjekuju! (FOTO)

Sve u jednom muškarcu, napisala je između ostalog lepa srpska glumica uz citat slavnog glumca.

19.08.2024 11:05

LIDIJA SE OPROSTILA OD DELONA I SVE - ŠOKIRALA: Šta se krije iza ove poruke - njene reči odjekuju! (FOTO)
instagram-vukiceviclidija

Slavna srpska glumica Lidija Vukićević vrlo je aktivna na Instagramu. Lepa glumica najčešće objavljuje svoje provokativne fotografije na radost brojnih muškaraca koji je prate. Međutim, poslednjom objavom je šokira i zbunila sve. 

Delon dva puta bio u Beogradu

Ona se na svom Instagramu oprostila od premulog francuskog glumca Alena Delona koji je juče umro u 89. godini. Pored crno - bele fotografije poznatog glumca iz mladosti ona je postavila jedan njegov citat.

- Ja sam programiran da budem uspešan, ali ne i srećan. To ne ide zajedno." Alen Delon - napisala je ona i dodala:

- Sve u jednom muškarcu.

 

 

Njene reči su odjeknule i mnogi se pitaju šta se zapravo krije iza njene poruke... Lidija nije objasnila da li je ikad srela i upoznala Alena Delona, posebno tokom njegovog poslednjeg boravka u Beogradu 2016. godine.

- Bože kakav čovek, velika šteta i nenadoknadiv gubitak za ceo svet pogotovo za njegove drage i najbliže osobe - bio je jedan od komentara na post naše slavne glumice.

Podsećamo, jedan od poslednjih glumaca zlatne ere evropskog filma umro je juče u Francuskoj, a njegova smrt praćena je svađom njegove dece oko naslestva. Čitav njegov život bio je isprepletan skandalima, aferama i kontroverzama iz kojih je uvek uspevao da se izvuče neoštećen. I naravno lepim ženama koje je voleo i koje su volele njega.  

Tokom svoje uspešne karijere u Srbiji je boravio dva puta - prvi put 1962. kad je snimao film "Marko Polo" u Beogradu, a drugi put 2016. zbog jedne privatne zabave kojoj je tada prisustvovao.

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Alen Delon je dva puta boravio u Beogradu - 1962. i 2016.

 

Stariji Beograđani još uvek pamte njegov boravak u srpskog prestonici šezdesetih godina prošlog veka kad se provodio, izlazio po kafanama i klubovima, uživao u alkoholu i lepom ženama. Tad je bio na vrhuncu slave i kao jedan od najlepših muškaraca na svetu plenuo je pažnju gde god bi se pojavio. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)