Zanimljivosti

JELENA TOMAŠEVIĆ O RAZLAZU SA SUPRUGOM IVANOM BOSILJČIĆEM: "Nisam želela da ispadnem jadnica"

Situacija se dogodila pre 15 godina.

21.08.2024 14:25

JELENA TOMAŠEVIĆ O RAZLAZU SA SUPRUGOM IVANOM BOSILJČIĆEM: "Nisam želela da ispadnem jadnica"
Antonio Ahel/ATAImage

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić već godinama su zajedno i imaju ćerku. Ipak, slavni par je doživeo krzu, te su se rastali nakratko pre 15 godina. Zvanično su se upoznali na Đurđevim stupovima. Morali su neke kadrove da snime zajedno, ali nisu se zaljubili tada već godinu i po dana kasnije.

- Ja analiziram stvari do tančina. Pitam se uvek kako je to tako i zašto. Ta kontrola me ubi! Takva sam i u ljubavi. Kada smo počeli da se zabavljamo on je odmah predložio da se uzmemo, ali meni nije bilo jasno kako sve to može tako brzo. Čak nekoliko godina mi je trebalo da shvatim da on to ozbijno misli - priznala je Jelena.

ATA images

Jelena i Ivan su se rastali na kratko 2009. godine

Par se 2009. godine razišao.

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: "Napisao sam ti jednu pesmu". I pusti mi on pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi". Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: "Da mi je da mi se vratiš" - rekla je Jelena Tomašević jednom i dodala:

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala“. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: "Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?"


Nakon toga ona je i snimila tu pesmu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)