Zanimljivosti

GLUMICA SMUVALA 13 GODINA STARIJEG PA SKINULA VERENIČKI PRSTEN: Oglasila se njena bliska osoba da razjasni HAOS

Izvor je tvrdio da je došlo vreme da krenu dalje.

17.08.2024 17:10

GLUMICA SMUVALA 13 GODINA STARIJEG PA SKINULA VERENIČKI PRSTEN: Oglasila se njena bliska osoba da razjasni HAOS
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pre nekoliko dana objavljeno je da su kantautor Kris Martin (47) i glumica Dakota Džonson (34) navodno raskinuli. Oni su prekinuli veridbu posle sedam godina veze i ljubavi, objavio je tada Daily Mail.

Bivši par je "sada prihvatio da je veza gotova - i najbolje je da se krene dalje", rekao je izvor pomenutoj agenciji. Predstavnici Martina i Džonsona se tada nisu oglašavali.

LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dakota i Kris Martin nisu raskinuli

Sada, nekoliko dana kasnije, portparol glumice je izašao u javnost kako bi demantovao te informacije. Uprkos ranijim tvrdnjama navodnog bliskog izvora paru, čini se da su Dakota i Kris i dalje zajedno. Negiranje je usledilo kao odgovor na originalnu priču koja je prvo objavljena u Daily Mailu, navodno potvrđujući kraj veze koja traje već više od sedam godina.

Početak ljubavne priče


Oni su počeli da izlaze 2017. godine nakon njegovog razvoda od Gvinet Paltrou, sa kojom ima ćerku Epl (20) i sina Mozesa (18). Pomirili su se 2019. nakon kratkog razlaza. Iako je njihova veza bila isključivo privatna, glumica Dakota je retko dala komentare o svom partneru dok je govorila o svojoj depresiji u novembru 2023.

U to vreme, ona mu je pripisivala zasluge što je izvukao iz tako teškog trenutka. Dakota je takođe bila na naslovnim stranicama tokom godina zbog svog prijateljstva sa Krisovim drugom.

Da podsetimo, Gvinet Paltrou se udala za Martina 2003. godine, a decu su dobili 2004. i 2006. godine. Završili su 2014. i sledeće godine su se razveli. Takođe, Gvinet se ponovo udala za producenta Breda Falčuka i postala je maćeha njegovoj deci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)