Brak i veze

KEJT I VILIJAM ŽELE STRAST U BRAKU - ZATO RADE OVO: Za praznike praktikuju poseban ritual, a uveče...

Drže se istih pravila.

17.08.2024 15:10

KEJT I VILIJAM ŽELE STRAST U BRAKU - ZATO RADE OVO: Za praznike praktikuju poseban ritual, a uveče...
DPPA / ddp USA / Profimedia

Nakon susreta na Univerzitetu Sent Endru u Edinburgu, glasine o romansi princa Vilijama i Kejt Midlton ubrzo su dospele na naslovne strane i od tada su svoju ljubav održavali romantičnom i lepom. Kraljevski par je ranije otkrio da bi u ranim fazama njihove veze uživali u intimnim razgovorima uz domaće obroke. Danas uživaju u praznicima na jedrenju, romentičnim večerama i produženim vikendima u svojoj rezidenciji u Norfolku.

Njihova ljubavna priča postala je poznata javnosti pre nešto više od 20 godina kada su se pojavile fotografije na kojima se hrabri mladi princ oseća ugodno sa zadivljujućom brinetom. Do tada, Kejt i Vilijam, koji su oboje studirali na Univerzitetu Sent Endru, uspešno su čuvali svoju romansu u tajnosti, uprkos tome što su delili stan i živeli zajedno. Kako je njihova dvogodišnja romansa postala javna, ljudi su bili željni da saznaju više o devojci koja je osvojila princa.

i-Images / Eyevine / Profimedia

Kako Kejt i Vilijam održavaju strast u braku

Ipak, Kejt je imala mnogo više da ponudi osim svoje atraktivne ličnosti i izgleda. Vilijam je kod Midltonovih pronašao osećaj porodične stabilnosti i topline - ogromnu suprotnost njegovom životu okruženom veličanstvenošću monarhije.

Međutim, kako su sazreli, njihove društvene aktivnosti su sve češće postale javne, podsećajući na to koliko je njihovo vreme u Sent Endruzu bilo privatno. Danas, kada imaju slobodnog vremena, par uživa kad god može.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)