Zanimljivosti

KEJT MIDLTON JE ZBOG VILIJAMA MORALA DA ODUSTANE OD ČETVRTE TRUDNOĆE: Kada je otkrila razlog javnost se zgrozila!

Niko nije očekivao da će ovako javno pričati o tome.

16.08.2024 15:31

KEJT MIDLTON JE ZBOG VILIJAMA MORALA DA ODUSTANE OD ČETVRTE TRUDNOĆE: Kada je otkrila razlog javnost se zgrozila!
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam su jedan od omiljenih parova širom sveta i poznati su po svojoj dugogodišnjoj ljubavnoj priči koja je započela 2001. godine. Iako su tokom svoje veze prošli kroz brojne izazove, venčali su se 2012. godine i od tada uživaju u srećnom braku, s troje dece: prinčevima Žoržom i Lujiem i princezom Šarlotom.

Tokom godina, bilo je mnogo spekulacija o mogućoj četvrtoj trudnoći Kejt Midlton.

Izvor blizak paru otkrio je ranije za Us Weekly da je proširenje porodice bilo velika želja princeze od Velsa.

- Kejt je oduvek želela četvoro dece. Dok je Vilijam u početku bio zadovoljan sa troje, izgleda da se predomislio - izjavio je izvor.

Međutim, iznenađenje je usledilo tokom nedavne posete Bredfordu, kada je Kejt otkrila da se njihova porodica neće proširiti. Na pitanje o mogućem četvrtom detetu, princeza je jednostavno odgovorila:

- Mislim da Vilijam više ne želi.

DPPA / ddp USA / Profimedia

Kejt Midlton želi još jedno dete sa princom

Ova izjava izazvala je veliku pažnju i kritike među fanovima, koji su smatrali da bi princ Vilijam mogao da ispuni želju svoje supruge s obzirom na njihove privilegije i mogućnosti. Situacija je dodatno složena zbog nedavnih zdravstvenih problema princeze od Velsa. U martu je Kejt otkrila da boluje od raka i da je na preventivnoj hemoterapiji. Od tada je viđena u javnosti samo nekoliko puta – na proslavi rođendana kralja Čarlsa, gde se pojavila na balkonu Bakingemske palate, i na finalu Vimbldona, gde je blistala u ljubičastoj haljini, piše Story.hr.

Kejtina borba sa zdravljem i njen nedavni javni nastup u ljubičastoj haljini dokazuje njenu snagu i otpornost u teškim vremenima. Dok se kraljevski par suočava sa ovim izazovima, podrška i simpatija javnosti su im od velike važnosti. Dok se princ Vilijam i Kejt Midlton suočavaju sa svojim izazovima, njihova posvećenost porodici i javnom životu ostaje čvrsta, a njihova priča i dalje fascinira i inspiriše.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)