Brak i veze

NAJLEPŠI PAR RASKINUO NAKON SEDAM GODINA VEZE! Okončali veridbu posle idilične ljubavi, ona primećena u ŠOK izdanju

Najmisteriozniji par raskinuo.

16.08.2024 16:10

NAJLEPŠI PAR RASKINUO NAKON SEDAM GODINA VEZE! Okončali veridbu posle idilične ljubavi, ona primećena u ŠOK izdanju
LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kantautor Kris Martin (47) i glumica Dakota Džonson (34) su navodno raskinuli. Oni su prekinuli veridbu posle sedam godina veze i ljubavi, objavio je danas Daily Mail.

Bivši par je "sada prihvatio da je veza gotova - i najbolje je da se krene dalje", rekao je izvor agenciji. Predstavnici Martina i Džonsona se još uvek nisu oglasili.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kris Martin i Dakta Džonson raskinuli

Zvezda "Pedeset nijansi sive" nije bila sa Martinom tokom evropskog dela turneje njegovog benda "Music of the Spheres". Slikana je u Malibuu ranije ovog meseca bez vereničkog prstena. Iako nije jasno kada je tačno Martin zaprosio, Dakota nosi nakit na tom prstu od 2020. godine.

Ljubavna priča

Oni su počeli da izlaze 2017. godine nakon njegovog razvoda od Gvinet Paltrou, sa kojom ima ćerku Epl (20) i sina Mozesa (18). Pomirili su se 2019. nakon kratkog razlaza. Iako je njihova veza bila isključivo privatna, glumica Dakota je retko dala komentare o svom partneru dok je govorila o svojoj depresiji u novembru 2023.

U to vreme, ona mu je pripisivala zasluge što je izvukao iz tako teškog trenutka. Dakota je takođe bila na naslovnim stranicama tokom godina zbog svog prijateljstva sa Marinovim drugom.

Da podsetimo, Gvinet Paltrou se udala za Martina 2003. godine, a decu su dobili 2004. i 2006. godine. Završili su 2014. i sledeće godine su se razveli. Takođe, Gvinet se ponovo udala za producenta Breda Falčuka i postala je maćeha njegovoj deci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)