Brak i veze

GLUMICA PROGOVORILA O SVOM UGOVORENOM BRAKU! Muž milioner je odvukao do sudnice, a ono što je tamo čekalo...

Već 15 godina je Salma Hajek udata za francuskog biznismena.

15.08.2024 20:20

GLUMICA PROGOVORILA O SVOM UGOVORENOM BRAKU! Muž milioner je odvukao do sudnice, a ono što je tamo čekalo...
John Walton / PA Images / Profimedia

Kada je glumica Salma Hajek rekla "da" Fransou-Anija Pinou krenule su priče. Upoznali su se pre više od decenije, a onda se glumica zaljubila u biznismena. Čak i oni koji nikada nisu čuli za Pinault-a verovatno su čuli za etikete visokog profila u vlasništvu korporacije koju on vodi. Pino je predsednik i izvršni direktor Keringa, multinacionalne luksuzne grupe koju je osnovao njegov otac Fransoa Pino 1963. On je takođe predsednik Kering fondacije, poduhvata za ženska prava i dostojanstvo koji finansira Kering, kao i izvršni partner Artemis-a, holding kompanije koju je osnovao njegov otac 1992.

Kako su se upoznali Salma Hajek i francuski milijarder?

Hajek i Pino upoznali su se 2006. tokom zabave u venecijanskoj palati iz 18. veka u vlasništvu njegove porodice, navodi People. Kada su je pitali kako se sve odigralo ona je kratko odgovorila:

- To je tako romantična, neverovatna priča, ali je moja. Ne želim da je vulgarizujem pretvarajući u priču koja je zanimljiva.

Lumeimages / imageBROKER / Profimedia

Salma Hajek je udata 15 godina

Oni su razmenili zavete na Dan zaljubljenih 2009. godine - a zatim ponovo dva meseca kasnije, na većoj ceremoniji održanoj u Veneciji.

- Nisam ni znala da ću se udati tog dana - rekla je za "Glamour" o njihovom prvom venčanju.

- Bilo je to kao intervencija. Upravo su me odveli u sud. Moji roditelji, brat, svi su se družili sa mnom. Imala sam fobiju od braka. Razlog zašto je to bilo venčanje u sudnici je zato što su me odvukli tamo.

Ipak, suočila se sa kritičarima koji su verovali da se udala za milijardera samo zbog njegovog novca,

- Kada sam se udala za njega, svi su rekli: "O, to je ugovoreni brak, ona se udala za njega zbog novca" - priseća se glumica tokom razgovora u podkastu Daksa Šeparda  2021. a tvrdi da je ti komentari nisu pogodili.

- Rekla sam da me baš briga i da misle šta žele. Mi smo 15 godina zajedno i ljubav nam je jaka, i čak me to ne vređa, samo sam u fazonu "Da, kako god".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)