Telo

GRMI SA SKORO 58 KAO NIKAD PRE: Grudi kipe iz kupaćeg, stomak ravan, bokovi savršeni - nijedna joj ne sme na crtu!

I dalje je jedna od najzgodnijih žena na svetu!

01.08.2024 22:50

GRMI SA SKORO 58 KAO NIKAD PRE: Grudi kipe iz kupaćeg, stomak ravan, bokovi savršeni - nijedna joj ne sme na crtu!
CHRISTOPHE SIMON/AFP/Profimedia

Glumica Salma Hajek (57) važi za jednu od najlepših glumica na svetu. O njenoj blistavoj koži, kvalitetnoj kosi i fantastičnom telu godinama se priča. Posebno je zadivljujuća činjenica da se ta meksička glumica bliži kraju 6. decenije, budući da u septembru puni 58 godina, a i dalje izgleda gotovo identično kao s početka karijere. 

Salma je oduvek važila za damu koja je besprekorno obučena, a tome dodatno ide u prilog i činjenica da je udata za milijardera Fransoa-Anrija Pinoa (62), koji je i naslednik modne imperije. Često je, upravo zbog toga, isticala kako ne koristi botoks, a njeno lice i telo je rezultat detoksikacije sokovima, joge i dugih šetnji.

Nedavno je podigla ceo internet na noge kada je objavila snimke i fotografije u zelenom dvodelnom kupaćem kostimu. Ona je vidno uživala u svim udobnostima svog bazena, ležeći na velikom dušeku i sunčajući se. Naravno, da nije ponela ni trunku šminke budući da je bila u vodi, ali niko nije mogao da skloni pogled sa njenog tela.

 

 

Iako je mnogi pamte kao zavodnicu uz filmova "Desperado", kao i "Od sumraka do svitanja", istina je da se zanosna Salma još od pre 30 godina, do danas nije mnogo promenila. Njena kosa je i dalje crna i loknasta, njeno telo i dalje ima oblik peščanog sata, stomak joj je čak i posle rođenja deteta ravan, dok su grudi i daljne bujne i deluje kao da su jedva stale u kupaći iz koga kipe.

- Ronjenje u avgustu - kratko je navela ona uz snimak.

Koliko fanovi kojih samo na Instagramu broji rekordnih 29 miliona, obožavaju ovu glumicu, potvrđuje i činjenica da je njen video za svega nekoliko sati dobio čak 702.000 sviđanja, dok je usledila salva pohvala za izgled. 

 

 

Sama Salma je veoma oprezno čekala godine koje sada ponosito nosi, ali bitnih promena nije bilo.

- Mislila sam da to što starim znači da neću moći da radim. Ali radim. Mislila sam da to što starim možda znači da više neću biti zaljubljena. Ali, ja sam zaljubljena. Ne osećam da sam izgubila fleksibilnost, pa čak ni snagu. Dođavola, još uvek guram. Šokantno. Još uvek sam ovde. Pokušali su da me se otarase na hiljadu načina. Ali ja sam još uvek ovde - poručila je prošle godine ona za magazin Glamour.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)