Zanimljivosti

GLUMICA PROVOKATIVNIM SNIMKOM GDE JE POLUGOLA ODBRUSILA SVIM HEJTERIMA: Britni Spirs je odmah podržala! (VIDEO)

"Važno je da pomažemo jedne drugima!"

21.07.2024 22:45

GLUMICA PROVOKATIVNIM SNIMKOM GDE JE POLUGOLA ODBRUSILA SVIM HEJTERIMA: Britni Spirs je odmah podržala! (VIDEO)
CHARLY TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

Glumica Kejt Bekinsejl (50) izrazila je zahvalnost pevačici Britni Spirs na odbrani od internet trolova. Naime, Kejt je bila meta kritika zbog sadržaja na svom Instagram profilu, gde su joj zlonamerni komentatori napisali da bi trebalo da postavlja "primereniji sadržaj za svoje godine". 

Izgleda da među njenim 5,6 miliona pratilaca ima veliki broj onih koji je neprekidno osuđuju. Kejt je u inat svima njima pre nedelju dana objavila veoma provokativan video na kome je u pink bikiniju, kome se vidi samo donji deo. Gore je obukla pink majicu kratkih rukava koja je bila tik iznad grudi i otkrivala je njen ravan stomak.

Na mestu gde je bio gornji deo bikinija bili su mokri krugovi. Glumica je rešila da se našali sa pratiocima koji je osuđuju pa je uz to obula duge naizgled vojničke čizme do kolena koje su imale veoma visoke platforme, dok je na glavi imala veliku crnu mašnu. 

 

 

- Hajde da nadravimo za kretene, hajde da nazdravimo za *ovna*e, hajde da nazdravimo za gadove - imala je ona da poruči svim hejterima, dok je većina fanova bila na njenoj strani.

Glumica krajem jula puni 51 godinu, a ima i ćerku od 25 godina, ipak na izgledu bi joj pozavidela svaka. Kejt je oduvek imala manekensku građu, a šta god da je radila sa licem kako bi zadržala mladolik izgled, uspela je u tome, budući da, za razliku od mnogih nije preterala. 

Britni je u postu na svojoj stranici, stala u Kejtinu stranu.

- Da li ste gledali film "Serendipity" sa Kejt Bekinsejl? Pa da vam kažem... ako niste, definitivno bi trebalo! Obožavam Kejt, posebno zato što je iz Londona! Shvatila sam koliko su ljudi neverovatno okrutni pričajući o njenom Instagramu i govoreći da treba da ima primereniji sadržaj za svoje godine... ona ima pedeset i nešto i mislila sam da je skroz "opasno" kako je odgovorila sa mašnicom u kosi izgledajući bukvalno kao četvorogodišnjakinja - napisala je pevačica.

 

 

Britni je takođe dodala da čak Kejtini komentari na Instagramu nisu "toliko loši" kao neki njeni komentari.

- Kažu da je tužno što imam toliko godina i plešem svaki dan na svom Instagramu! Znam kako je biti osuđivan, tako da je to smešna i glupa tema u početku, ali mislim da je važno da pomažemo jedni drugima i pozivamo jedni druge na mesta koja pomažu našim dušama da rastu - napisala je Britni.

Kejt je bila oduševljena Britninom podrškom i zahvalila joj se.

- Žene koje podržavaju žene su moja omiljena stvar. Hvala ti, @Britneyspears, kraljice ratnika svih kraljica, na tvojoj neverovatno slatkoj poruci. Sva ljubav ide nazad tebi - poručila joj je glumica.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)