Lice

KASANDRA NIKADA VEĆA ZAVODNICA I U 51-OJ: Pozira bez šminke i kompleksa, a evo da li je prirodno ostarila (FOTO)

Koraima Tores je jedna od najpoznatijih zvezda nekadašnih latino serija.

20.07.2024 17:50

KASANDRA NIKADA VEĆA ZAVODNICA I U 51-OJ: Pozira bez šminke i kompleksa, a evo da li je prirodno ostarila (FOTO)
youtube/printscreen/ Kasandra EMDT

Glumicu Koraimu Tores ne viđamo više kao što je to bilo 90-ih godina kada je bila glavni razlog zbog kojeg smo "visili" kraj TV ekrana, međutim, postoje društvene mreže. Poznata Venecuelanska glumica koja sada ima 51 godinu često je aktivna na Instagramu i TikToku i objavljuje fotografije iz svakodnevnog života.

Iako je heroinu Kasandru glumila u ranim 20-im godinama, Koraima je mnogima ostala u tom sećanju kao mlada i lepa brineta. Međutim, svi oni koji su mislili da su godine učinile svoje i da je ona sada na pragu 6. decenije potpuno druga žena, prevarili su se.

Venecuelanka izgleda bolje nego ikad, a to se može videti u njenoj jučerašnjoj objavi. Koraima ne robuje nikakvim standardima lepote pa su njene objave često u prirodnom izdanju i bez trunke šminke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Takođe, nije poznato da li je ona radila estetske korekcije, ali sudeći po objavama čini se da nije pobornik tog načina ulepšavanja i da svoju mladolikost i vitalnost duguje isključivo vežbanju kojem je posvećena i zdravoj ishrani.

Njeni pratioci nisu propustili priliku da joj poruče da savršeno izgleda.

- Uvek predivna.

- Najlepša žena u Venecueli. Po meni lično.

- Kako si lepa!

- Prelepa...šta više reći! 

- Zauvek sam zaljubljen u tebe Kasandraaa!

- Ja sam Dominikanac koji te prati iz Njujorka! Sećam se Kasandre, bio sam jako mlad i išao sam kod komšije da gledam seriju jer smo kod mene kući imalo crno-beli televizor - bili su neki od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Glumica često voli da se uključi u lajvu ili da snimi neku objavu u kojoj se obraća svojim pratiocima. Ipak ono što najviše raduje sve, posebno muški deo pratilaca su njene fotografije sa odmora sa kojima često počasti svoje fanove a u kojima se vidi da Koraima i te kako vodi računa o svom izgledu i da je ponosna vlasnica savršenih trbušnjaka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)