Zanimljivosti

SRBI SU OBOŽAVALI LJOVISNU: Vreme kao da je stalo za nju, i dalje grmi kako izgleda! (FOTO)

Ona ima ćerku maturantkinju, a mnogi ne veruju da glumica izgleda bolje nego pre dve decenije.

08.06.2024 11:47

SRBI SU OBOŽAVALI LJOVISNU: Vreme kao da je stalo za nju, i dalje grmi kako izgleda! (FOTO)
Printscreen/Youtube/ 63AcVa

Većina Srba nije propuštala priliku da pgleda avanture lepe Ljivisne krajem devedesetih godina prošlog veka u istoimenoj latinoameričkoj sapunici. Epizode "Ljovisne" svi smo željno iščekivali, a u markantnu lepoticu koju je savršeno odglumila venecuelanska glumica Skarlet Ortiz, bili su zaljubljeni gotovo svi.

Karakter odvažne mlade devojke koja se nalazi pred mnogim izazovima i u ljubavnom trouglu sa dvojicom braće Orinoka i Karonija, ova venecuelanska lepotica je savršeno odglumila.

Skarlet je poreklom iz Karakasa i u vreme prikazivanja Ljovisne imala je 24 godine. Javnosti je postala poznata pošto se takmičila na izboru za Mis Venecuele, a kasnije je dobila i prve manje uloge u mnogim tamošnjim serijama.

Printscreen/Youtube/ 63AcVa

Ljovisnu svi pamte kao lepu i markantnu devojku

Malo je neverovatno za poverovati, ali ova atraktivna crnka je u martu napunila 50 godina i izgleda zapanjujuće.

Mnogi tvrde da sada deluje mlađe, nego onda kada se pojavila u Ljovisni. Skarlet je u vanbračnoj zajednici sa Julom Burkleom i imaju 14-godišnju ćerku Barbaru Brianu, a žive u Majamiju.

Glumačku karijeru započela je još kao tinejdžerka u dečijoj emisiji "Nubeluz" u Venecueli. Skarlet se pored filmske karijere i glume u sapunicama oprobala i u pozorištu.

Veoma je aktivna na Instagramu i sa svojim pratiocima voli da podeli momente iz svog porodičnog ili profesionalnog života. Savršenu figuru Skarlet duguje napornim vežbama snage koje svakodnevno ima u teretani.

Osim toga, sudeći po fotografijama prošlo je 26 godina otkako smo je gledali kao junakinju u seriji koju su svi željno iščekivali, međutim ona nije ostarila ni dana. Mnogi veruju da su kao kod drugih javnih ličnosti i kod nje za to zaslužne korekcije međutim, čak i da ih je radila Skarlet je to sa merom uradila, jer deluje vrlo prirodno.

Venecuelanka zrači pozitivnom energijom, a to se vidi i u snimcima koje objavljuje na mreži, što vešto prenosi na ljude oko sebe. posebno na ćerku i svog partnera.

Ona je nedavno podelila i snimak svoje ćerke koja je maturant i koja je išla na proslavu male mature, zbog čega je Skarlet bila neizmerno ponosna što se i čulo u snimku dok bodri ćerku i fotografiše je.

Da je ipak ostala prizemljena i normalna uprkos velikoj slavi, glumica je dokazala nakon što je podelila simpatičan snimak dok se šiša u kućnoj radinosti sama, a na kraju joj ćerka pomaže u finalnom procesu gde joj krati krajeve, dok je to snimao njen suprug. Blistav osmeh i lepota koji krase ovu latino glumicu su i posle dve decenije isti, a u svakoj prilici Skarlet koristi da istakne svoju eleganciju, savršen osećaj za modu i ne koristi mnogo šminke. Mnogi tvrde da je za glumicu vreme stalo i da ona stari poput starog dobrog vina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)