Zanimljivosti

FATALNA ŠEHEREZADA ZBOG KOJE JE SLAVNI GLUMAC OSTAVIO TRUDNU ŽENU NE LIČI NA SEBE: Glumica skroz promenila izgled (FOTO)

Berguzar Korel je iznenadila sve fanove.

27.08.2024 20:20

FATALNA ŠEHEREZADA ZBOG KOJE JE SLAVNI GLUMAC OSTAVIO TRUDNU ŽENU NE LIČI NA SEBE: Glumica skroz promenila izgled (FOTO)
Printscreen/Youtube/turkishdrama.com

Jedna od najpopularnijih turskih glumica Berguzar Korel koja se proslavila kao Šeherezada u seriji "Hiljadu i jedna noć" iznenadila je fanove drastičnom promenom imidža. Berguzar, koja je u braku sa velikom zvezdom Halitom Ergenčom je skratila kosu i promenila njenu boju.

Berguzar na društvenim mrežama redovno objavljuje detalje iz privatnog života.

Lepa Šeherezada je u novembru prošle godine sve iznenadila drastičnom promenom, kada je odlučila da skrati kosu i postane plavuša. Međutim, sada se ponovo vratila nekadašnjoj nijansi i to zbog nove uloge. Nije poznato, međutim, šta snima.

Korel je fanovima zagolicala maštu kratkom objavom na Instagramu o seriji "Dugum".

- Zapamtite, nijedan kriminalac ne može pobeći od miliona - poručila je tada. Kako je objasnila, reč je o prvom lokalnom Amazonovom detektivskom trileru.

 

 

Osim zbog uloga u popularnim serijama, Berguzar veliku pažnju privloači i zbog burnog privatnog života.

Da podsetimo, u seriji "Hiljadu i jedna noć" glumila je uz Halita Ergenča, koji je postao njen ljubavni par i u privatnom životu.

Svojevremeno je u Turskoj izbio veliki skandal zbog njene veze sa Ergenčom.

Naime, Korel (40) i 12 godina stariji kolega upoznali su se dok je on bio u braku sa glumicom Gizem Sojsaldi.

Zbog bračnog statusa prvo je skrivao simpatije prema Berguzar, ali mu to nije dugo uspevalo. Kako su pisali turski mediji, zbog suprugove preljube Gizem je abortirala njihovo dete.

Na kraju, Berguzar i Halit su se venčali 2009. godine i imaju troje dece - sinove Alija i Hana i ćerku Lejlu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)