Zanimljivosti

PEVAČICA U VEZI SA OŽENJENIM MATORCEM KOJI JE LOVAC NA ALIGATORE U MOČVARI: Tek kada ga vidite bićete zapanjeni! (FOTO)

Čak su i njegova ćerka i supruga u neverici!

31.08.2024 20:00

PEVAČICA U VEZI SA OŽENJENIM MATORCEM KOJI JE LOVAC NA ALIGATORE U MOČVARI: Tek kada ga vidite bićete zapanjeni! (FOTO)
Anna KURTH / AFP / Profimedia

Ljubavni život pevačice Lane del Rej ponovo je u centru pažnje. Poznata muzička zvezda izazvala je burne reakcije fanova svojim novim izborom partnera. Njena nova veza s Džeremijem Dafrinom, muškarcem primetno starijim, koji uz to ima i porodicu, nije prošla nezapaženo. Džeremi je lovac na aligatore i vodič na turama kroz močvare Luizijane, a o tome je pisao i Daly Mail.

Lana i Džeremi prvi put su se javno pojavili na festivalu u Lidsu, u Velikoj Britaniji, držeći se za ruke. Nakon toga, viđeni su zajedno na večeri u Londonu i tokom šopinga. Njihove zajedničke fotografije ubrzo su postale viralne, a fanovi su brzo reagovali.

Međutim, veza Lane i Džeremija nije prošla bez turbulencija. Njegova ćerka, očigledno nezadovoljna novom vezom svog oca, javno je osudila njegovu odluku. 

- Ostavio si moju mamu pre nekoliko nedelja. Da li je ovo razlog? Šta, za ime Boga miloga, radiš, tata? - napisala je ćerka u javnoj objavi na društvenim mrežama.

 

 

Njenoj objavi ubrzo se pridružila vest da Džeremijeva bivša supruga planira da podnese tužbu. 

Lana i Džeremi upoznali su se 2019. godine na jednoj od tura po močvarama Luizijane, gde su nastale i njihove prve zajedničke fotografije. 

- Džeremi je dozvolio da budem kapetan na brodiću - napisla je tada Lana na Fejsbuku.

- Nikada ne znaš na koga možeš da naletiš na jednom od mojih brodova. Bilo mi je zadovoljstvo, Lana - učtivo joj je odgovorio on.

 

 

Lana i Džeremi uprkos kritikama ne kriju vezu, a objavili su i zajedničke fotografije koje su izazivale brojne komentare širom sveta.

- Doslovno starac Fočo od stotinu leta - komentarišu fanovi na društvenim mrežama, aludirajući na razliku u godinama između para. 

- Ajde Lana, možeš ti to bolje!

- Oženjeni matorac koji je lovac na aligatore, pa to samo Lani može da se desi!

- Vidi joj se po pogledu da i sama voli ludake.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)