Brak i veze

NAJLEPŠA U TURSKOJ JE POSTALA MOJA ŽENA: Glumac van sebe od sreće, smuvao glumicu koja je fatalnom dasi grejala krevet

Nakon godina veze, pre mesec i po dana su se venčali.

31.08.2024 07:01

NAJLEPŠA U TURSKOJ JE POSTALA MOJA ŽENA: Glumac van sebe od sreće, smuvao glumicu koja je fatalnom dasi grejala krevet
Instagram ozgecangurelofficial

Ozge Gurel je turska glumica koja ima 37 godina. Iza sebe ima nekoliko serija po kojima je postala poznata, a neke od su “Pun mesec” i “Gospodin pogrešni” koja se povremeno emituje i u Srbiji. Prvobitno je studirala biznis, ali onda je napustila studije i posvetila se glumi u kojoj je danas uspešna. Sa njom kolege vole da rade, a na setu stvara magiju. Gluma sa kolegom Džanom Jamanom digla ih je u sam vrh, te od tada samo nižu uspehe. U serijama je sa njim glumila par, te su imali i neke prisnije scene.

Pre osam godina stupila je u vezu sa kolegom Serkanom Čajoglu.

Instagram ozgecangurelofficial

Ozge je sreću pronašla sa Serkanom

Pre mesec i po dana oni su se venčali. Venčanju su prisustvovali samo bliski prijatelji i članovi porodice te možemo da kažemo da je intimnija proslava. 

Njihovi fanovi napravili su jedan video gde su spojili trenutke kako on govori o supruzi, ali i momente sa venčanja. Par izgleda zaljubljeno i srećno, a on je imao kratak komentar. 

- Venčali smo se, najlepša žena u Turskoj je postala moja supruga - rekao je on za turske medije. 

Inače, oni su se upoznali 2014. godine na snimanju, a zgodni glumac se odmah zaljubio u nju iako to nije želeo sebi da prizna. Uplovili su u ljubavnu vezu, a uspešna saradnja iznedrila je i lepu priču. 

- Mislila sam da nećemo funkcionisati ni kao prijatelji. Posle smo pili kafu i pričali, pre snimanja smo se zbližili i kako je vreme odmicalo postali smo prijatelji - ispričala je Ozge za turske medije.

Venčali su se posle osam godina veze i sada su nikad srećniji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)