Moda

JELENA ĐOKOVIĆ JE ZABLISTALA SINOĆ NA CRVENOM TEPIHU SAVA CENTRA: Nosila je skupocenu ogrlicu, od cene se vrti u glavi

Supruga Novaka Đokovića je sinoć bila slika i prilika elegancije.

04.09.2024 14:48

JELENA ĐOKOVIĆ JE ZABLISTALA SINOĆ NA CRVENOM TEPIHU SAVA CENTRA: Nosila je skupocenu ogrlicu, od cene se vrti u glavi
ATA images

Sava Centar u Beogradu sinoć je bio domaćin svečanog otvaranja Plave sale, manifestacije koja je okupila brojne zvezde sa balkanske scene. Među najistaknutijim gostima bila je Jelena Đoković, supruga poznatog tenisera Novaka Đokovića, koja je svojim dolaskom na crveni tepih osvojila sve prisutne.

Jelena je na događaju blistala u izuzetnom izdanju koje je oduševilo ljubitelje mode. Odabrala je sofisticiran oversize sako u kombinaciji sa mini plisiranom suknjom, koja je naglasila njene duge noge.

ATA images

Jelena Đoković je sinoć blistala

Ova modna kombinacija je, prema mišljenju mnogih, bila najseksi i najzapaženija na celoj manifestaciji.

ATA images

Jelena Đoković u Sava Centru

Modna kombinacija Jelene Đoković upotpunjena je neutralnim dodacima i jednostavnim nakitom koji je diskretno, ali efektno isticao njenu prirodnu lepotu. Posebnu pažnju privukla je ogrlica koju je nosila – komad iz prestižne kolekcije Van Cleef & Arpels. Ova ogrlica, koja je vredna oko 8.000 evra što je oko 936.000 dinara, pored prepoznatljive deteline sadrži i elegantan krst, što je dodatno istaklo njen sofisticirani stil.

ATA images

Prelepa Jelena Đoković

Dok je pozirala pred kamerama, Jelena nije skidala osmeh, a njen šarm i senzualnost bili su u centru pažnje. Komentari na društvenim mrežama i u medijima slažu se da Jelena Đoković nikada nije izgledala lepše i privlačnije, čime je dodatno obogatila sinoćnji događaj i ostavila snažan utisak na sve prisutne.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)