Telo

JELENA ĐOKOVIĆ SE SKINULA U BIKINI I DOKAZALA DA ZNA ŠTA RADI: Kritikuju je zbog RIGOROZNE ishrane, ali fotke sve govore

Supruga Novaka Đokovića je jednom prilikom podelila fotku koja je zapalila mreže.

08.08.2024 13:17

JELENA ĐOKOVIĆ SE SKINULA U BIKINI I DOKAZALA DA ZNA ŠTA RADI: Kritikuju je zbog RIGOROZNE ishrane, ali fotke sve govore
Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jelena Đoković, supruga, slobodno možemo reći, najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, je svojim obožavateljima priredila iznenađenje na društvenim mrežama pre nekog vremena. Na svom Instagram profilu podelila je fotografiju u šarenom bikiniju, koju je napravio njen sin Stefan. Ova fotka je odmah privukla veliku pažnju i brojne komentare, jer prikazuje Jelenu u sjajnoj formi i sa očiglednim posvećenjem zdravom načinu života i zdravoj ishrani

Imamo priliku da vidimo Jelenu u živopisnom bikiniju, sa njenim ravnim stomakom i izdefinisanim telom u prvom planu. Na slici se može videti kako Jelena sa osmehom pozira, dok su njene ispletene kikice dodale mladalački šarm njenom izgledu.

Jelena je u opisu slike podelila simpatične detalje o Stefanovom interesovanju za fotografiju, ističući da je on sada u fazi kada želi da slika, a ne samo da bude na slikama. Navela je da sin često snima razne detalje poput prstiju, ruku i nogu, što dodaje jedinstvenost i šarm njenim objavama.

- Stefi je sada u fazi kada želi da slika, a ne samo da ga slikamo mi. On je uvek bio zvezda, a sada želi i sam da drži kameru. Kada on slika mamu, mama je za njega najlepša na svetu! Ipak, možete videti samo delove mene jer on često slika prst, ruku, nogu, pesak… i slične detalje, napisala je Jelena u opisu, oduševivši svoje pratioce ovom iskrenom i toplom porukom.

Jelena Đoković izgleda odlično zahvaljujući ovom režimu

Jelena Đoković je poznata po svom posvećivanju zdravom načinu života, što je vidljivo ne samo u njenom izgledu, već i u njenom jelovniku. Ona je ranije otkrila da je njena ishrana sastavljena od 70% sirove hrane i 30% kuvane hrane. Često uključuje supu, bezglutensku testeninu, kinou i pirinač u svoj režim ishrane.

Kinoa, koja je ključni deo njenog jelovnika, često se opisuje kao "superhrana" zbog svojih nutritivnih vrednosti. Ova žitarica je bogata proteinima, dijetalnim vlaknima, vitaminom B i različitim mineralima, što je čini odličnim izborom za sve koji vode računa o ishrani. Jelena je istakla da je posebno važno što kinoa ne sadrži gluten, što je od značaja za porodicu Đoković koja je osetljiva na ovaj protein.

Kinoa je poznata po svojim blagotvornim efektima, uključujući podršku probavnom sistemu i kardiovaskularnom zdravlju. Takođe se može kombinovati sa različitim povrćem kao što su kupus i krompir, čime se obogaćuje ukus obroka. Ova žitarica se odlikuje neutralnim ukusom, što omogućava raznovrsne kulinarske kombinacije i sprečava monotoničnost u ishrani.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)