Telo

DRAGANA KOSJERINA OBJAVILA REDAK PRIVATNI SNIMAK: Iz vode izronila u malom žutom bikiniju, a svima zastao dah! (FOTO)

Voditeljka uživa sa suprugom na odmoru.

30.08.2024 19:50

DRAGANA KOSJERINA OBJAVILA REDAK PRIVATNI SNIMAK: Iz vode izronila u malom žutom bikiniju, a svima zastao dah! (FOTO)
Manuele Mangiarotti/Profimedia

Poznata voditeljka RTS-a, Dragana Kosjerina, svojim poslednjim snimkom na društvenim mrežama ostavila je sve bez daha. U videu koji je objavila na priči na Instagramu, Dragana izranja iz vode noseći žuti bikini. Zraci sunca se prelamaju nad njom, a bistra voda usred njenog plivanja se meškolji, pa su se mnogi složili da je snimak gotovo filmski. Njena lepota i gracioznost pojedine su podsetili na sirenu, ali su njeni fanovi, nažalost bili uskraćeni za komnetarisanje, budući da je video podeljen u vidu priče. Mnogi su zažalili i što snimak nije bar malo duže trajao.

Dragana je poznata po upečatljivim televizijskim nastupima, ali ne bi se reklo da su njene objave iz privatnog života česte, upravo iz tog razloga svaki njen snimak je zlata vredan. 

Dragana i njen suprug, stomatolog Bojan Perduv, uživaju u zajedničkom letovanju. Par je početkom leta stao i na "ludi kamen". Dragana je vezu sa Bojanom počela davne 2018. godine sasvim slučajno. Naime, njihova veza je otpočela kada je Dragana bila običan pacijent i izabrala Bojana za svog stomatologa, a sve ostalo je sudbina.

Ovoga puta par je proveo je romantičnu večeru uz obalu mora. Fotografija koju je Bojan zabeležio prikazuje Draganu u belom končanom džemperu i podignute kose, dok sedi za stolom prekrivenim morskim plodovima i čašama vina, uz pogled koji se pruža ka pučini. 

- Ljubav i more - savršen spoj - napisala je voditeljka u opisu fotografije.

instagram-prinstscreen-bojanperduv

Dragana Kosjerina

Čini se da Dragana blista u svakom smislu te reči, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Njena prirodna lepota, samopouzdanje i elegancija ostavljaju jak utisak, a njeni fanovi jedva čekaju da vide šta će sledeće podeliti sa njima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)