Telo

NAVIJAČICA SLOMILA NOGU, ALI I DALJE POZIRA POLUGOLA U BIKINIJU: Fanovima pale vilice, "Dobra je i sa štakama!" (FOTO)

Suncokret na grudi, tange i gips.

29.08.2024 23:00

NAVIJAČICA SLOMILA NOGU, ALI I DALJE POZIRA POLUGOLA U BIKINIJU: Fanovima pale vilice, "Dobra je i sa štakama!" (FOTO)
instagram-printscreen-knolldoll

Ivana Knol, poznata hrvatska navijačica, trenutno uživa u letnjem odmoru na grčkom ostrvu Mikonos. Međutim, njen odmor je neočekivano skrenuo u drugom pravcu. Tako je pre nedelju dana otkrila na društvenim mrežama da je slomila nogu. Podelila je nekoliko fotografija na kojima pozira sa štakama i u invalidskim kolima, uz natpis:

- Da, slomljena kost, ali i dalje se*si!

Knol još uvek nije otkrila detalje incidenta, ostavljajući svoje pratioce znatiželjne o tome šta se tačno desilo. Zanimljivo je da je veče pre toga objavila seriju priča iz kluba gde se videlo kako se odlično zabavlja igrajući i uživajući. 

 

 

Izgleda da je to nije sprečilo da neki dan kasnije pozira u minijaturnom bikiniju. Naime, kupaći je u gornjem delu imao suncokrete koji su jedva prekrivali Ivanino bujno poprsje. Niko nije znao u šta pre da gleda, grudi koje se opiru malenim sincokretima, izvajano telo ili tanga kupaći, budući da je Ivana pozirala i na štakama.

- Prioriteti su retkost, opcije su svuda - poručila je ona u komentaru.

 

 

Navijačica je svakodnevno obaveštavala svoje pratioce o doživljajima tokom odmora, izražavajući oduševljenje u svemu što je videla na Mikonosu. Ovo nije prvi put da je uživala na odmoru, pošto je nedavno provela neko vreme na Ibici, gde se družila sa brojnim poznatim ličnostima iz muzičke industrije. Tokom svog boravka na ostrvu, čak je imala priliku da prisustvuje nastupu švedske house grupe Swedish House Mafia. 

Fanovi su bili oduševljeni njenim objavama:

- Ma dobra i na štakama!

- Odmaraj, ne poziraj!

- Šta je jedna kost za Ivanu!

- Izdominirala i na štakama!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)