Zanimljivosti

IVANA NAJVATRENIJA HRVATICA GORI U CRVENOM: Zadnjica u prvom planu i tračice umesto kupaćeg - opasna po život (FOTO)

Ivana Knol iskoristila je odmor na Mikonosu za nove provokativne fotografije.

14.08.2024 22:25

IVANA NAJVATRENIJA HRVATICA GORI U CRVENOM: Zadnjica u prvom planu i tračice umesto kupaćeg - opasna po život (FOTO)
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mlada hrvatska influenserka Ivana Knol, postala je prava senzacija nakon pojavljivanja na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Nemačkoj gde je vatreno navijala za reprezentaciju svoje zemlje. Vatrena navijačica je  oskudnim stajlingom privukla pažnju medija i javnosti. Nakon završetka Evropskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj ona postala zvezda na društvenim mrežama.

Bezobrazne fotke 

Ivana, koju su prozvali najatraktivnijom navijačicom Evropskog fudbalskog prvenstva nedavno je fotografisana je na grčkom ostrvu Mikonos. Atraktivna Hrvatica nosila je neobičan grudnjak sa resama koji je odlično uklopila uz šorc za neobaveznu vožnju jahtom tokom odmora.

Jedino je iznenadio izbor njene obuće. Umesto laganih letnjih papuča ona je obula dugačke do kolena crne čizme na šniranje po vrelom letnjem danu, pa nikako nije mogla da prođe nezapaženo na ulicama mondenskog grčkog letovališta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)


Ivana se može pohvaliti izvajanim, mišićavim telom i ne stidi se da ga pokaže u provokativnim pozama što izluđuje njene fanove. Samo na Instagramu ima više od tri miliona pratilaca koji s nestrpljenjem očekuju svaku njemu objavu.

Sudeći po slikama koje postavljala na mreže atraktivna Hrvatica je boravak na Mikonosi iskoristila za novi set golišavih i vrlo izazovnih fotografija gde je u prvom planu njena zadnjica. Zanosna crnokosa lepotica je ovim dodatno podigla temperaturu na mrežama i dovela je do usijana, a muškarce do predinfarktnog stanja. 

- Fenomenalno!

- Jedna i jedina!

- Ti si opasna po moje srce i moj život!

- Uzela si moje srce, moju ljubav, spalila me i pretvorila u prah - bili su samo neki od komentara na post atraktivne Hrvatice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Kako su svojevremeno pisali hrvatski mediji Ivana je 13 godina bila u vezi sa sa preduzetnikom po imenu Ante koji je navodno bio direktor firme specijalizovane za gradnju nekretnina. Njihova prva fotografija datira još od 2014. godine, a zajedno su posetili različite destinacije širom sveta, uključujući Brazil, Budimpeštu, Lisabon, Diznilend i Oktoberfest.

Kakav je trenutni emotivni status lepe hrvatske navijačice nije poznato, ali nema sumnje da bi mnogi muškarci dali sve na svetu da osvoje njeno srce. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)