Telo

IMA ZADNJICU OD 140 CM - BEZ OPERACIJA: Zahvaljujući oblinama postala bogata, a svaki dan postaje SVE VEĆA - evo zašto (VIDEO)

Stef Oširi je plus sajz influenserka koja je zahvaljući oblinama kupila čak i kuću!

10.05.2024 20:20

IMA ZADNJICU OD 140 CM - BEZ OPERACIJA: Zahvaljujući oblinama postala bogata, a svaki dan postaje SVE VEĆA - evo zašto (VIDEO)
Tiktok-stephoshirii

Stef Oširi, poznata po impozantnoj zadnjici obima 140 cm, postala je internet senzacija. Nedavno je otkrila kako je jedna mala promena u načinu života učinila da joj zadnjica postane još veća. Ova influenserka iz Kanade je na Tik-toku pokazala najnoviji "napredak" i način na koji je postigla da joj pozadina postane još veća, bez navodnog odlaska pod nož.

Stef je postala poznata po skrivanju flaša alkoholnih pića koristeći svoju zadnjicu, a upravo joj je ovaj deo tela omogućio da zaradi milione. Zahvaljujući ogromnoj zadnjici i javnosti koja je fascinirana njome, čak je uspela da kupi svoju prvu kuću.

Međutim, sada će morati da izmeri svoj obim ponovo, pošto je primetila kako je njena zadnjica postala još veća. Ona je u videu koji je pregledan više od 3.000 puta, pokazala svoju figuru u crnim helankama i crnom kardiganu. Oširijeva je otkrila da je tajna njenog novog izgleda u tome što sada konzumira daleko više proteina.

- Počela sam da unosim puno proteina, oko 200 g proteina dnevno. Moram da primetim da je upravo to napravilo ogromnu razliku. Prosto se osećam... ne znam, treba da se rešim ovog sala na stomaku, ali se osećam zaista dobro - istakla je ona, a o tome je pisao i The Sun.

Ova žena je tako još jednom potvrdila svoj status internet zvezde, privukavši pažnju svojih fanova koji su joj ponovo pružili podršku i izrazili iskreno divljenje povodom njene velike zadnjice.

Stav stručnjaka je da bi svi trebalo da unosimo proteine u ishrani, a možemo ih dobiti iz različitih namirnica kao što su sir, meso, ili grašak. Ali, kako bismo povećali mišićnu masu, moramo zadovoljiti svoje makronutrijente. Većini odraslih osoba treba oko 0,75g proteina po kilogramu telesne težine dnevno. Za prosečnu ženu to je 45 g, ili 55 g za muškarce, prema Heart Foundation.

@stephoshirii Replying to @EliWasHere PLUS SIZEEE i am not fuckkking nkd tiktok i am just fat! #plussize #cosplay ♬ original sound - stephoshirii

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)