Telo

DEVOJKA JE ŠETALA PRODAVNICOM SA KAMEROM U ZADNJEM DŽEPU: Ono što su muškarci radili ostaviće vas bez teksta (VIDEO)

Zgodna devojka je odlučila da vidi da li se jači pol okreće za njenim oblinama pa je uradila eksperiment.

13.04.2024 13:00

DEVOJKA JE ŠETALA PRODAVNICOM SA KAMEROM U ZADNJEM DŽEPU: Ono što su muškarci radili ostaviće vas bez teksta (VIDEO)
Printscreen/TikTok/noelleemily

Za zgodnom ženom okreće se većina na ulici, jer je atraktivnu damu nemoguće ne primetiti. Žene na različite načine privlače pažnju svojom pojavom, a one koje imaju obline svakako su posebno muškarcima zanimljive. Mlađe dame često to rade provokativnom odećom i to kratkim šortsevima i majicama ističući na taj način svoje zgodno i atraktivno telo.

Tiktokerka privlači pažnju gde god da se pojavi

 

Printscreen/TikTok/noelleemil

Da bi videla reakcije ljudi, ali i malo sebi pojačala samopouzdanje, jedna zgodna brineta je odlučila da se zabavi, napravivši skrivenu kameru za kupce u jednom marketu. Budući da je na sebi imala provokativnu odeću koja je isticala njenu privlačnost, stavila je mobilni telefon sa upaljenom kamerom u zadnji džep svoga šortsa. Prošetala je prodavnicom i snimala reakcije.

Ono što je kamera zabeležila bilo je izuzetno zabavno kada je pogledala snimak. Ljudi su se okretali za njom i sve vreme gledali u njenu zadnjicu. Jednako su to činili i muškarci i žene. Iako su neki delovali nezainteresovano, bilo je vidljivo da im je taj prizor privukao pažnju. Devojke su na TikToku prokomentarisalie kako je ona s razlogom privlačila pažnju, dok su momci kritikovali njenu želju za pažnjom, rekavši da je izgovor gotovo svake devojke "kako se oblači samo za sebe".

 

 

- Samo zato jer su bacili pogled na deset sekunde ne znači da bulje u to.

- Ona će ti brate i dalje reći kako se oblači zbog sebe.

- Ja sam devojka i ja bih je pogledala.

- Pauzirao sam video.

- Brate, reci ko ne bi gledao.

- Ne bih gledao, već bih buljio- bili su neki od komentara

Iako su mnogi osuđivali to što su muškarci obratili pažnju, većina se složila da je devojka želela i više nego očigledno da privuče pažnju što joj je i uspelo. Neki su rekli kako nije džentlmenski tako nešto raditi ukoliko ste u društvu lepše polovine, dok su drugi bili složni da je to samo "pogled" i da je takav potez potpuno bezopasan.

Devojke su rekle kako ova tiktokerka izgleda zaista sjajno i da to ne treba da sakriva. Bilo je i takvih komentara kako su svi muškarci isti, te da je  reakcija muškaraca iz prodavnice bila očekivana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)