Zanimljivosti

ŽIRI SE IZBEZUMIO KAD JE VIDEO LICE OVE DEVOJČICE: Niko nije očekivao ono što je usledilo, u studiju je zavladao muk! (VIDEO)

Sve je palo u drugi plan kad je zaplesala.

11.04.2024 10:20

ŽIRI SE IZBEZUMIO KAD JE VIDEO LICE OVE DEVOJČICE: Niko nije očekivao ono što je usledilo, u studiju je zavladao muk! (VIDEO)
tiktok/printscreen/gottalentglobal

Ples je jedan od najstarijih načina izražavanja emocija. Kroz ljudsku istoriju menjali su se i plesni žanrovi. Brojna takmičenja prilika su da plesači pokažu svoje umeće. Na jednom od brojnih takmičenja pojavila se devojčica stara jedva 10 godina koja je zadivila žiri svojim igračkim umećem.

Međutim, u želji da bude drugačija i priomećena ova malena devojčica je pribegla drsatičnom triku i svoje lice našminkala za nastup kao da ide na Noć veštica. Kada se pojavila na bini upadljivo našminkanog lica svi su zanemeli, posebno članovi žirija. 

Printscreen/TikTok/gottalentglobal

Mala plesačica se pojavila u trenerkama i napadno našminkana

 

Desetogodišnja Sidni Abot se prvo predstavila žiriju obučena u trenerku, da bi sa prvim zvucima muzike sa sebe strgla trenerku i ostala u crnom trikou. Njen nastup je pratila i muzika kao iz horo filmova, a ona je svojim plesnim umećem na bini želela da dočara upravo scenu dostojnu najstrašnijih horor filmova. Sudeći po reakcijama članova žirija, ali i publike u studiju u tome je malena Sidni i uspela. 

Tokom nastupa ona je pokazala neverovatne akrobacije zbog čega je njen nastup ispraćen gromoglasnim aplauzom kako članova žirija, tako i publike. 

 

 

Snimak je na TikToku privukao veliku pažnju ljudi koji su bili oduševljeni njenim talentom.

- Pitam se kako je otkrila ovaj talenat.

- Uzmite je kao glumicu za horor filmove.

- Imaš savršen talenat! 

- Da li sam ja jesam koja se ovoga preplašila?

- Meni je ovo malo previše, posebno što je u pitanju mala devojčica.

- Ples je savršen, ali ovako našminkano lice je tu mač. Ne bih voleo da je sretnem negde u mraku.

- Volela bih da vidim njene roditelje i zašto dozvoljavaju detetu da nastupa ovako obučena i našminkana.

- Ona mi treba za skrivene kamere- bili su neki od komentara.

Mnogi su priznali kako su ispratili ceo šou u jednom dahu. Iako su mnogi primetili da devojčica ima malo godina a ogroman talenat, svi su se složili da je zvezda rođena. Međutim, bilo je i onih koji su smatrali da ovakvi performansi nisu potrebni deci i da roditelji ne treba da ih usmeravaju na ovakve stvari čak i ako je u pitanju umetničko izražavanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)