Zanimljivosti

ŠETALA JE ULICOM I NOGA JOJ SE ZAGLAVILA U REŠETKI: Pokušavala je da iščupa cipelu, a onda je došlo do epskog obrta! (VIDEO)

Trebalo je to da bude opuštena šetnja sa drugaricom, međutim stvari su krenule po zlu

06.04.2024 10:10

ŠETALA JE ULICOM I NOGA JOJ SE ZAGLAVILA U REŠETKI: Pokušavala je da iščupa cipelu, a onda je došlo do epskog obrta! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/patricemcveigh

Visoke potpetice i elegantna odeća su ono što ženi jača samopouzdanje. Prošetati u štiklama nije uvek jednostavno, imajući u vidu da stopala trpe veliki pritisak i da ih mnoge žene nose samo u posebnim prilikama kada to zahteva izlazak iz automobila i pojavljivanje na ciljano mesto. Međutim, nekada nošenje potpetica zahteva da prošetate u njima ili pređete određenu razdaljinu. Naravno, tako nešto se ne savetuje onim damama koje nisu navikle na to ili nisu jednostavno vešte u tome.

Shutterstock

Većina žena se u štiklama oseća ženstveno i samopouzdano

 

Patris Mekvajh je influenserka koja na TikToku objavljuje sadržaje u vezi sa modom i lepotom. Shodno tome, podelila je i kako izgleda dok je drugarica snima kako šeta gradom. Sve bi bilo u redu da se u jednom trenutku devojci noga nije zaglavila u rešetki na ulici. I dok je pokušavala da je otrgne odatle, njena drugarica nije prestajala da se smeje ovoj komičnoj situaciji. Nezgoda u kojoj se našla influenserka trajala je nekoliko sekundi, a ona je bespomoćno pokušavala da reši problem, pa je u jednom trenutku izula cipelu ne bi li je sklonila. U opisu je napisala "Kada si stvarna Pepeljuga".

Pošto je njihov glas čuo neki muškarac, pretpostavlja se obezbeđenje ili policajac, izašao je iz obližnjeg lokala, primakao se devojci i ponudio pomoć. On je istog trenutka iščupao cipelu iz rešetke, što je devojke ostavilo u čudu, međutim njihov smeh se ni nakon toga nije zaustavljao.

Snimak je privukao veliku pažnju ljudi na TikToku, a neke dame su rekle kako bi volele da vide lik tog muškarca.

 

@patricemcveigh

When you’re real life Cinderella😂 ♬ original sound - Patrice Mcveigh

 

- Želim da vidim njegovo lice, jer sad imam simpatiju iako ne zna kako izgleda.

- Veoma jaka i nezavisna žena.

- Ali brzina kojom je stigao momak sa strane...

- Način na koji je stigao i sklonio te bez ijedne reči - bili su neki od komentara.

Devojka je priznala kako je videla mnoge ljude da joj se smeju na prozoru obližnjeg restorana i da je ovaj džentlmen naišao neprimetno te završio posao. Neki od pratilaca su joj rekli da je scena poput onih iz filmova i da je trebalo da razmeni broj sa dotičnim frajerom.

Bilo je i onih dama koje su joj odale priznanje na tome što je bila pribrana u toj situaciji i što se sa drugaricom zabavila ako ništa više, jer bi kako su rekle, mnoge od njih vrlo lično doživele tu nezgodu da su bile na njenom mestu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)