Zanimljivosti

TEK ŠTO JE STIGLA NA POSAO PRIMETILA JE DA SU JOJ PANTALONE PUKLE, A RUPA SE ŠIRI: Evo kako je rešila problem i "pregurala" smenu! (VIDEO)

Fi se dosetila da iskoristi nešto čega bi se retko ko setio!

05.04.2024 20:41

TEK ŠTO JE STIGLA NA POSAO PRIMETILA JE DA SU JOJ PANTALONE PUKLE, A RUPA SE ŠIRI: Evo kako je rešila problem i "pregurala" smenu! (VIDEO)
tiktok-fiii_g

Mlada žena našla se u nezavidnoj situaciji kada su joj se pantalone doslovno raspale na poslu. Fi je podelila svoje iskustvo na društvenim mrežama, pokazujući štetu na pantalonama dok je razmišljala kako da spasi situaciju za ostatak radnog dana.

Fi je bila zapanjena kada su se njene pantalone od skaja bukvalno raspale samo deset minuta nakon što je stigla na posao. Iako je poštovala pravila oblačenja na radnom mestu, njene pantalone su jednostavno pukle na desnom boku otkrivši ogromnu rupu koja je krenula da se širi.

Ova devojka radi kao konobarica, a pravila su da mora da nosi crnu oseću, što je uobičajena praksa za mnoge ljude koji rade u ugostiteljstvu, kako bi izbegli neprijatnosti pojavljivanja fleka prilikom eventualnog prosipanja pića. Fi je na snimku koji je postavila na TikToku pokazala ogromnu rupu na jednoj strani pantalona, uz izraz vidne zbunjenosti i frustracije. Ipak, zahvaljujući kancelarijskim materijalima, uspela je da spasi pantalone i završi smenu.

Ona je priznala da je čak upotrebila heftalicu kako bi ih popravila, a njen snimak postao je veoma popularan, budući da je pregledan milion puta. Fi je pokazala da čak i najgori modni kiksevi mogu biti prevaziđeni improvizacijom i kreativnošću. Ako je išta ova priča pokazala, to je da krize na poslu mogu biti rešene uz malo truda i snalažljivosti, a o tome je pisao i San.

 

 

Komentari su se nizali, a mnogi su izrazili saosećanje i istakli slična iskustva. 

- Koliko puta su mi se pantalone pocepale o ručke na vratima.

- I moje pantalone od tog materijala su bukvalno pukle kao bomba!

- Kao za inat to se uvek dešava konobaricama.

- Meni se to desilo na početku prvog sastanka sa jedim dečkom koji mi se dugo dopadao, ništa crnje!

- Devojko, nabavi kecelju na poslu za svaki slučaj! - komentarisali su pratioci ispod njene objave.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)