Roditeljstvo

LEA JE HTELA U ZEMLJU DA PROPADNE ZBOG ONOGA ŠTO SU JOJ DECA PRIPREDILA: "Nisam shvatila da su me lagali, sve dok se nismo vratili kući sa rođendana!" (FOTO+VIDEO)

Mališani čestu umeju da iskrive istinu, iz samo njima znanih razloga.

27.11.2023 13:02

LEA JE HTELA U ZEMLJU DA PROPADNE ZBOG ONOGA ŠTO SU JOJ DECA PRIPREDILA: "Nisam shvatila da su me lagali, sve dok se nismo vratili kući sa rođendana!" (FOTO+VIDEO)
Tiktok-leahova

Poznato je da deca ne pričaju istinu svaki put. Ona je ponekad izbegnu kako bi olakšala sebi, a nije retkost da je izbegnu ili čak ulepšaju, kako bi oraspoložila roditelje. Snimak jedne mame je na internetu pregledan veliki broj puta i rado je prosleđivan dalje. Ona je na snimku pitala decu nešto krajnje jednostavno, a ona su, iz samo njima znanih razloga, odlučila da je slažu.

Ovoj mami se prilikom oblačenja farmerica učinilo da između nogu ima rupu u pantalonama, pa je upitala svoje dvoje dece da li su joj se u predelu zadnjice pocepale farmerice ili ne. Mališani su ili ignorisali pitanje i dali joj odgovor koji su znali da priželjkuje ili zaista ništa nisu videli. Situacija je bila tim gora, što je ova žena krenula na dečiji rođendan.

Lea je rešila da se obrati gledaocima putem Tik-toka pošto se vratila sa rođendana. Bila je u istim farmerkama, sivom zimskom džemperu i beloj majici. 

- Upravo sam došla sa dečijeg rođendana. Učinilo mi se kao da su mi se farmerke pocepale pozadi, pa sam se okrenula i pitala decu da li je tu sve kako treba ili postoji negde neka rupa. Međutim oboje su rekli da je sve savršeno, tako da sam otišla. Pošto sam se vratila, imala sam šta i da vidim. Ne samo da su mi pukle farmerice, već je pozadi ogramna rupa, bukvalno ogromna rupa mi je u predelu međunožja! Nisam shvatila da su me lagali, sve dok se nismo vratili kući sa rođendana. Ali zašto mi deca nisu rekla da su mi pocepane pantalone, ne razumem, zašto to rade? - upitala je ona korisnike Tik-toka, a o tome je pisao i San. 

- Oni samo smišljaju nove načine da me obrukaju - stoji u opisu videa.

@leahova Theyre just making up new ways to embarrass me at this point #holeinmypants ♬ original sound - Leahova

Snimak je pregledan veliki broj puta, a dobio je i različite komentare.

- Deca, ko bi znao šta je u njihovim glavama.

- Moja me nikad ni ne slušaju, već samo potvrde ono što misle da želim da čujem. 

- Možda su i videla, ali pošto si ti njihova mama uvek si im lepa, tako da nisu slagali.

- Smejem se do suza i meni čas kažu jedno, čas drugo, definitivno im se ne može  verovati.

- Slažem se, vole te bez obzira u čemu si, pa nisu ni obratili pažnju.

- Deca ne prestaju da nas ponižavaju.

- Mislim da su vam se farmerke najviše pocepale na samom rođendanu, nisu deca kriva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)