Telo

KO IMA NAJVEĆE, A KO NAJMANJE ZADNJICE: Bićete iznenađeni kad vidite od čega zavisi veličina ženske pozadine!

Napravljena je čak i rang lista po zemljama sveta.

15.04.2024 22:05

KO IMA NAJVEĆE, A KO NAJMANJE ZADNJICE: Bićete iznenađeni kad vidite od čega zavisi veličina ženske pozadine!
Shutterstock

Poslednjih decenija obla i poveća ženska zadnjica postala je vrlo poželjna. U prilog tome govori i porast estetskih zahvata u kome se devojkama i ženama ugrađuju silikoni u pozadinu. Novo istraživanje  je analiziralo je koje žene po imaju prirodno najveću, a koje najmanju zadnjicu.

Kako piše Njujork post, najraskošniju pozadinu imaju dame u Južnoj Africi koje su na čelu ove liste. Iza nje su bile Argentinke, pa Šveđanke, potom slede Grkinje, Nemice i Britanke. 

Shutterstock

Bićete iznenađeni rezultatima ovog istraživanja

 

- Saznali smo da veličina kukova, a srazmerno tome i veličina zadnjice, može da značajno da varira u zavisnosti od nekoliko faktora kao što su; starost, etnička pripadnost i geografska lokacija - napisali su istraživači u svojoj ne tako uobičajenoj analizi podataka iz različitih izvora.

Žene iz  Australije su zauzele sedmo mesto sa obimom zadnjice oko 103 dok je Kanada zauzela deveto mesto sa nešto manje od nje sa 102 cm obima kukova i zadnjice.

Na zadnjem mestu ove liste našle su se Francuskinje kad je u pitanju ovaj deo sveta. Manje pozadine od njih imaju žene u azijskim zemljama, posebno u Južnoj Koreji, dok su Indijke nešto bolje i našle su se na 16 mestu sa 91cm obima kukova i zadnjice.

Među poslednjim zemljama na listi bile su i dame iz Kine i Japana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)