Telo

HTELA JE SAVRŠENO TELO, USLEDILA JE NOĆNA MORA: Kada je otkrila šta su joj lekari ubrizgali, umalo se nije srušila od šoka

Ispovest devojke koja je završila na operacionom stolu zbog injekcija u zadnjici.

09.04.2024 22:00

HTELA JE SAVRŠENO TELO, USLEDILA JE NOĆNA MORA: Kada je otkrila šta su joj lekari ubrizgali, umalo se nije srušila od šoka
instagram/printscreen/@wandersloveroficial

Džered Likona je imala san o savršenom telu, ali umesto toga, doživela je noćnu moru kada je počela da oseća čudan osećaj u svojoj zadnjici. Ova 40-godišnjakinja je bila usred leta za Kanadu kada su joj implanti u zadnjici postali tvrdi poput kamena, a ona je osetila da "nešto nije u redu".

- Počelo je da me boli, otišla sam do toaleta i opipala svoju zadnjicu i bila je zaista tvrda. Pomislila sam 'Šta se dešava?' rekla je ova lepotica u svojoj ispovesti pričajući o iskustvu koje je doživela.


Kasnije su lekari otkrili da su polimeri ubrizgani u njenu zadnjicu tokom kozmetičkog zahvata procurili, inficirajući njeno tkivo. Rekla je da su joj rekli da pati od retkog stanja poznatog kao ASIA sindrom, što je skraćenica za autoimuni/inflamatorni sindrom izazvan adjuvansima. Adjuvansi su supstance ili metode koje poboljšavaju efikasnost medicinskog tretmana.

instagram/printscreen/@wandersloveroficial

džered likona proživela je agoniju zbog korekcije zadnjice


- Poverila sam se doktoru da mi oblikuje telo, a bez upozorenja su mi ubrizgali polimere u zadnjicu, supstancu koja mi je dala ASIA sindrom, s kojim ću morati da se nosim do kraja svog postojanja - požalila se Džered

Nažalost, Džered nije u mogućnosti da vidi kažnjene odgovorne osobe jer nije sigurna kada joj je silikon ubrizgan u zadnjicu tokom brojnih kozmetičkih zahvata. Rekla je da je jedino što zna sigurno to da nikada nije pristala na takvu operaciju i bila je šokirana kada joj je supstanca ubrizgana tokom jednog od kozmetičkih zahvata.

instagram/printscreen/@wandersloveroficial

Džered je javno podelila svoje iskustvo

Operacija i oporavak

U videu snimljenom u bolnici u Meksiko Sitiju, Džered se smeši hrabro dok je voze na nosilima. Rekla je:

-Odstranili su samo gornji deo, koji je bio oko četiri prsta širine s obe zadnjice. Zbog toga sam uništena, to je bila amputacija, bio je to komad mesa koji mi je oduzet - ispričala je.

Ovo nije usamljen slučaj kada je plastična hirurgija prouzrokovala ozbiljne posledice. Jedna mama je imala plastičnu operaciju kako bi spasila svoj brak, ali je umesto toga završila sa strašnim "smrdljivim" ranama koje su naterale njenog muža da je napusti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)