Lice

URADILA JE ZUBE U TURSKOJ I ŠOKIRALA JAVNOST: "Njima bi mogla sto da pregrizeš na pola!" (VIDEO)

Mejsi Smit je najzad dobila dugoočekivani osmeh, ali ljudi na društvenim mrežama su je ismejali.

08.04.2024 17:30

URADILA JE ZUBE U TURSKOJ I ŠOKIRALA JAVNOST: "Njima bi mogla sto da pregrizeš na pola!" (VIDEO)
tiktok-maisiesmith44

Mejsi Smit (32) je odlučila da izvede šalu na svom Tik-tok nalogu, ubeđujući svoje pratioce da su njeni ogromni i sjajni zubi zapravo njen novi izgled nakon tretmana u Turskoj. To ipak nije bilo daleko od istine, budući da je to bio njen pretposlednji odlazak zubaru u Alanji, a završni potez trebalo je da usledi dan nakon toga. 

- Oduševljena sam. Ovo je kompletno promenilo moj izgled. Bilo je to neverovatno iskustvo. Moj stomatolog je novi zubar u Alanji, a zubi su me koštali samo 2.000 evra. Ne mogu da verujem da najzad imam ono što sam oduvek želela - objasnila je ova žena kada je najzad sklonila ruku sa usta i pokazal nove zube, a o tome je pisao i Miror.

Međutim, umesto očekivanih reakcija podrške, ona je doživela neprijatna iznenađenja u vidu negativnih komentara i uvreda od strane svojih pratilaca. Snimak je izazvao mnogo reakcija, ali ne onih koje je Mejsi očekivala. Naime, mnogi su je kritikovali i otvoreno vređali, tvrdeći da je upropastila izgled, te da su joj potrebni iskreni prijatelji koji će joj reći istinu o njenim zubima. 

S druge strane, bilo je i onih koji su se spremali put Turske da i sami srede zube, ali su se posle ovakve objave neprestano preispitivali povodom planove o sređivanju zuba u inostranstvu. Mejsi je posle velikog brojne negativne komentara, rešila da odustane od šale i objasnila je da je još uvek na procesu sređivanja zuba, a konačni rezulati uslediiće tek dan kasnije. 

- Završna “montaža” mojih novih zuba je sutra. Hvala stomatologu koji već mesec dana radi danonoćno kako bih na kraju dobila osmeh koji sam oduvek želela - napisala je ona u opisu videa.

@maisiesmith44 Final fitting tomorrow - over the moon thank you to my dentist working around the clock to get me in😍 #fyp #viral ♬ original sound - MaisieSmith🫶🏾

Snimak je pregledan tri i po miliona puta, a komentari koji nisu bili baš prijatni za čitanje su se nizali.

- Izgledaš apsolutno smešno.

- Ti zubi su preveliki za tebe, traži povrat novca dok još možeš!

- Njima bi mogla sto da pregrizeš na pola!

- Pored konjskih zuba, primetno je da imaš i dve tarantule na očima!

- Ženo, upropastila si se načisto!

- Ma šta ti je taj radio mesec dana, pošalji mi njegove podatke, dođe mi da ja tužim tog tvog zubara!

- Mora da nemaš ogledalo u Alanji poslednjih mesec dana!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)