Lice

OTIŠLA JE U TURSKU DA URADI NOVE ZUBE: "Puno sreće uz doživotni bol i infekcije!" (FOTO+VIDEO)

Rebeka Baron je Tiktokerka koja je želela da dobije lepši osmeh, a sada se suočava sa neprijateljskim komentarima.

21.02.2024 12:10

OTIŠLA JE U TURSKU DA URADI NOVE ZUBE: "Puno sreće uz doživotni bol i infekcije!" (FOTO+VIDEO)
Tiktok-bexy_b_

Rebeka Baron (35) Tiktokerka iz Portsmuta, u Velikoj Britaniji, nedavno je otišla u Tursku, kako bi sredila zube. Prošla je kroz transformaciju zuba zajedno sa dečkom, Dejvom Čadlijem. Par je platio po 4.700 evra kako bi dobili blistavo beli osmeh. 

Kako je objasnila Rebeka, bila je izuzetno nezadovoljna svojim prirodnim zubima zbog čega je odlučila da se podvrgne komplikovanom i skupom stomatološkom zahvatu. Uprkos potencijalnim rizicima na koje upozoravaju britanski zubari, odlučila je da otputuje na sređivanje zuba u Tursku.

Rebeka je po dolasku u Tursku otišla u stomatološku kliniku radi konsultacija i dogovora oko tretmana. Procedura je uključivala brušenje njenih prirodnih zuba, što bi mnoge uplašilo ali ne i nju. Ona je uverila svoje pratioce na video snimku na Tik-toku da je sve bilo „apsolutno u redu“ jer je većinu vremena bila pod totalnom anestezijom. Sledeći deo proces je uključivao dobijanje kalupa i nakon četiri dana došlo je do isprobavanje novih krunica koje su je oduševile.

Dok je ova devojka bila prezadovoljna ishodom, reakcija njenih pratilaca na Tik-toku bila je pomešana. Neki su izrazili zabrinutost zbog potencijalnih budućih problema, uključujući karijes i potrebu za protezama, naglašavajući važnost očuvanja prirodnih zuba. Uprkos negativnim reakcijama, Rebeka je branila svoj izbor i pozvala druge da se usredsrede na pozitivne aspekte njene transformacije, a o tome je pisao i San.

 

@bexy_b_ I went to Turkey to ger my zirconium venners done and this is the final result. If you have any questions, give me a message regarding anything, pain of veneers, price in turkey or anything else #teeth #turkeyteeth #dentistry #veneers ♬ The Sound of Silence (CYRIL Remix) - Disturbed

 

Snimak na Tik-toku je izazazvao brojne komentare.

- Srećno sa infekcijama i vađenjem zuba, kada vam budu potrebne proteze.

 - Zašto uništiti dobre zube?

- Puno sreće uz doživotni bol!

- Za 10 dana putujem u Antaliju zbog iste stvari, nervozna sam, ali jedini put je samo napred!

- Zaista izgledaju neverovatno prirodno.

- Izgledaju sjajno.

Tiktok-bexy_b_

Rebeka je prezadovoljna konačnim rezultatima

BONUS VIDEO:

Komentari (0)