Telo

ŽENE ZANEMELE KAD JE STOLAR SKINUO MAJICU: Atraktivan majstor usijao mreže, ponude samo pljušte! (VIDEO)

Džejk Vela je mnoge dame ostavio bez teksta.

11.04.2024 13:40

ŽENE ZANEMELE KAD JE STOLAR SKINUO MAJICU: Atraktivan majstor usijao mreže, ponude samo pljušte! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/jvella97

Malo koja žena obraća pažnju na građevinske radnike i stolare koji zaprljani po jakom suncu rade na nekoj građevini. Najčešće su u pitanju manje obrazovani mladići koji rade teške fizičke poslove. Ali, i među njima onih koji svojim atraktivnim izgledom privlače pažnju posebno dama. 

Jedan od Džejk Vela po zanimanju stolar koji je usijao društvene mreže. Na jednom snimku koji se pojavio na TikToku Džejk je skinuo majicu dok je radio svoj posao, a žene su zanemele. 

Printscreen/TikTok/jvella97

Atraktivan majstor je zaludeo sve žene

 

Džejk je sniman dok je premeravao i obeležavao jednu letvu. Obučen u pantalone i noseći oko struka kajiš sa majstorskim alatom on je pokazao svoje izvajane mišiće. Pločice na stomaku i jake, mišićave ruke oduševile su dame. Uz to ovaj mladić ima i lepo lice, pa bi bez problema mogao da svoj stolarski posao zameni za manekenski. 

U snimku se vidi kako Džejk radi negde na otvorenom, dok je iznad njegove glave drvena kontstrukcija na kojoj očigledno radi. On je opušteno premeravao letvu, a potom nehajno pogledao u kameru očigledno potpuno svestan svog izgleda.

Atraktivan izgleda ovog lepotana nikoga nije ostavilo ravnodušnim, a žene su na TikToku priznale kako bi sa zadovoljstvom posmatrale ovakvog majstora kako radi. Bilo je i onih koje su priznale da kod njih ima dosta posla i da bi ga rado angažovale. 

 

- Moje stepenice treba popraviti.

- Jao Bože... Tako lep i bez tetovaža. 

- Treba mi izgradnja kuće i to što pre.

- Odmah idem da razvalim ogradu na terasi kako bih mogla da pozovem ovog lepotana da to popravi.

- Besramno gledam sa ponavljanjem ovo i to na sastanku ispred šefa, a ona to odobrava.

- Bravo dečko, izgledaš toliko dobro - bili su neki od komentara.

Džejk je osvojio srca žena koje su priznale da je pravi alfa muškarac kakvog želi većina dama. Uz to pohvalile su njegovu angažovanost i vrednoću rekavši da nije potrebno ništa da radi i da je dovoljno "što je lep". Mnoge su pozavidele njegovoj partnerki priznavši kako može na njega da se osloni u potpunosti za sve. 

Iako će mnogi pomisliti kako Džejk svoj dobar izgled duguje celodnevnom radu sa mašinama i drugim napravama, činjenica je da je on ljubitelj fitnesa i da u slobodno vreme provodi u teratani gde radi na svom izgledu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)