Telo

"MOMCI SE STIDE DA IZLAZE SA MNOM ZBOG MOJE VISINE": Devojka sa najdužim nogama na svetu na meti uvreda (VIDEO)

Doskorašnja tinejdžerka iz Teksasa svakodnevno čita surove komentare na račun svog izgleda

05.04.2024 14:24

"MOMCI SE STIDE DA IZLAZE SA MNOM ZBOG MOJE VISINE": Devojka sa najdužim nogama na svetu na meti uvreda (VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/guinnessworldrecords/

Mejsi Karin (21) iz Teksasa privlači pažnju javnosti zbog činjenice da ima najduže noge na svetu. Ova devojka visoka je čak 208 centimetara, a njene noge su duže od 134 centimetra. Iako privlači pažnju gde god da se pojavi, Mejsi se suočava sa velikim izazovima - od surovih komentara do teškoća u pronalaženju odeće koja odgovara njenom neuobičajenom stasu.

Mejsi je otkrila da često nailazi na surove komentare koje joj upućuju nepoznati ljudi. Neretko je upoređuju sa likovima iz horor filmova poput Slendermana, ne razmišljajući koliko takve neumesne rečenice mogu pogubno da deluju na njenu psihu.

 

 

Neprijatnim komentarima izložena je i na društvenim mrežama, gde trolovi često ostavljaju uvredljive komentare na njene TikTok video zapise, ismevajući njen izgled. Njena visina predstavlja problem i u ljubavnom životu: muškarci sa kojima je izlazila često su se osećali inferiorno što im je devojka viša od njih i što svi zure u njene neobično duge noge.

 

 

Pored emocionalnog opterećenja zbog uvredljivih komentara, Mejsi takođe ima problema da pronađe odeću koja odgovara njenom jedinstvenom stasu. Otkrila je da mora da naručuje farmerke po meri, a to košta čak 250 dolara po paru. Dok njene vršnjakinje plaćaju par farmerica dvadesetak dolara, Mejsi mora debelo da "odreši kesu" ne bi li se oblačila poput svojih drugarica. 

 

 

Iako se suočava sa teškoćama, Mejsi je prihvatila svoju visinu i jedinstveni identitet. Priznaje da je kao dete imala problema zbog zadirkivanja jer je bila viša od svoje generacije, ali sada to vidi kao svoje najveće dostignuće, čineći je jedinstvenom. Postavila je sebi za misiju da osnaži druge visoke žene da prihvate svoju visinu i ponose se svojom jedinstvenošću.

 


Na kraju, život Mejsi Karin kao najviše žene u Teksasu nije bez izazova, ali ona ostaje odlučna da inspiriše i podigne druge koji dele njen stas, ohrabrujući ih da stoje uzdignute glave i da se osećaju samouvereno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)