Telo

SVE GORI OD BUJNIIH GRUDI NAJVATRENIJE NAVIJAČICE: Ivana pokazala telo u bikiniju, bezobrazluk je njeno drugo ime (FOTO)

Ona je senzacija gde god da se pojavi.

03.07.2024 14:00

SVE GORI OD BUJNIIH GRUDI NAJVATRENIJE NAVIJAČICE: Ivana pokazala telo u bikiniju, bezobrazluk je njeno drugo ime (FOTO)
Hasan Bratic / Sipa Press / Profimedia

Ivana Knol, mlada influenserka, postala je prava senzacija na Evropskom prvenstvu u fudbalu svojim neustrašivim stajlingom i strastvenim navijanjem. Njeno pojavljivanje na tribinama privuklo je pažnju kako medija, tako i široke publike, te je postala omiljena tema na društvenim mrežama. Njen provokativni stil i harizma nisu prošli neprimećeno, te su mnogi zaintrigirani da saznaju više o ovoj zanosnoj navijačici.

Ljubavna priča sa preduzetnikom Antom

Ivana Knol je duži vremenski period uživala u vezi sa preduzetnikom po imenu Ante. Navodno, Ante je direktor firme specijalizovane za gradnju nekretnina. Njihova prva fotografija datira još od 2014. godine. Njih dvoje su zajedno posetili različite destinacije širom sveta, uključujući Brazil, Budimpeštu, Lisabon, Diznilend i Oktoberfest. Takođe, ne treba zanemariti ni činjenicu da je Ivana već 2014. godine pokazala svoju strast prema fudbalu, prisustvujući Svetskom prvenstvu u Brazilu sa svojim navodnim dečkom, prema informacijama Story hr. Ipak, oni su posle 13 godina veze raskinuli. Unazad nekoliko godina ona nema nijednu objavljenu fotografiju sa njim, iako je do sada često pokazivala kako se provode.

Sada, Ivana je zvezda društvenih mreža. Svaka njena fotografija je ispraćena i komentarisana. Ona je nedavno podelila fotografiju u kupaćem i rasplamsala maštu. Savršeno telo u mišićima pokazuje koliko je posvećena fizičkom izgledu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ispod njene fotografije nizali su se emotikoni vatre, srca, a fanovi nisu mogli da sakriju svoje oduševljenje.

- Predivna.

- Savršena.

- Ovo je viši nivo.

- Neverovatna si Ivana! - pisali su joj ispod slike na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)