Telo

MAMA MIA! Skinula se srpska dizajnerka i okrenula pozamašnu pozadinu - poznate dame odmah reagovale (FOTO)

Svi je znaju kao jednu od najzgodnijih.

17.08.2024 21:00

MAMA MIA! Skinula se srpska dizajnerka i okrenula pozamašnu pozadinu - poznate dame odmah reagovale (FOTO)
Printscreen/Instagram/diline_dresses

Dijana Radonjić je poznata srpska preduzetnica koja širom Srbije ima kozmetičke i modne salone. Kao neko ko se često fotografiše i predstavlja svoje modele to podrazumeva i reprezentativan izgled. Dijana ima troje dece, bliznakinje Andreu i Niku, a onda je sa novim partnerom dobila i sina Vuka. 

Osim što je poznata po svom biznisu, popularna je i po brzoj i velikoj transformaciji nakon obe trudnoće. Iako se u prvoj zbog blizanačke trudnoće ugojila malo više nego u drugoj, ona se viška ubrzo rešila i vratila u svoje minijaturne veličine garderobe. Njena sada već odrasla deca su zvezde na društvenim mrežama, a mnogi obožavaju da gledaju njihove videe koje okači.

Kako leto koristi za odmor, tako i ovaj put nije pravila izuzetak. Odmara na jahti, plovi i uživa. Ovoga puta pozirala je u crnom bikiniju i okrenula pozadinu od koje staje dah. Zategnuto telo je istakla je prvi plan dok je pozirala. Svi su saglasni da Dijana izgleda fantastično, a to dokazuje i njena nova fotografija na društvenoj mreži Instagram. 

Kada ju je podelila usledili su mnogobrojni lepi komentari na koje sigurno nije ostala ravnodušna. 

- Mama mia - napisala je Ivana Korab.

- Mačka moja zgodna.

- Zgodnice!

- Svaki komentar je suvišan i pokvario bi sliku, top vrhunski! - pisali su joj mnogobrojni komentatori na društvenoj mreži ispod nove fotografije koju je objavila. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)