Zanimljivosti

GRUDI SU JOJ SKAKALE GORE - DOLE, HOĆE LI ISPASTI? Marijana Mateus dohvatila reket, a onda je nastao HAOS (VIDEO)

Ovo je bio praznik za muške oči za njene brojne fanove.

17.08.2024 10:15

GRUDI SU JOJ SKAKALE GORE - DOLE, HOĆE LI ISPASTI? Marijana Mateus dohvatila reket, a onda je nastao HAOS (VIDEO)
Printscreen Instagram/marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52) bivša žena Miodraga Kostića i Lotara Mateusa gazi šestu deceniju, ali izgleda barem 15 godina mlađe. Svojim izgledom pleni gde god se pojavi, a njene nedavne fotografije u kupaćem kostimu "zapalile" su društvene mreže.

Sad je Marijana pokazala da je sport važan deo njenog svakodnevnog života kome duguje svoj mladalački izgled i duh.

Praznik za oči

Marijana je na svom Instagram nalogu postavila video snimak kako u subotu rano ujutru igra tenis. Prema njenim rečima reket je uzela u ruke posle 10 godina pauza.

- Hajde da se pokrenemo! Dobro jutro svima. Posle 10 godina ... tenis - napisala je ona uz post.

Za trening Marijana je obukla tamno roze šorc koji je isticao njen duge, vitke noge i majicu, kako se činilo na vrlo tanke bretele. Zaigrala je tenis i prikovala muškarce za ekran. Njene grudi su poskakivale gore - dole dok je ona trčala po terenu za lopticom.

 

 

Ali, niko od mupkaraca nije ni gledao kako igra, pogledi su ima bili prikovani za njen bujni dekolte. Svi su gledali i pitali se hoće li njene grudi ispasti iz majice dok je ona trčala po teniskom terenu. 

Da li je neko upozorio ili ne, tek u jednom trenutku je stala da ispozira pored mreže i ispostavilo se da vretele i nisu tanke, a izraz ipak nešto zatvoreniji oko grudi nego kako se to činilo. Ona je zadovoljno se smešeći pozirala na mreži. Na nogama je nosila patike, a na glavi beli kačket uz svoj dobro prepoznatljivi osmeh. 

- Bravo!

- Joooj! Predivna Maki!

- Još uvek imaš osećaj za tenis - bili su neki od komentara uz brojne emotikone srca koje su joj postavljali fanovi.

Kako je jednom prilikom rekla Marijana njen izgled je posledica teškog rada i ništa joj nije palo s neba.

- Sportom se bavim od malih nogu i trudim se kad god imam vremena vežbam. Za moj izgled je većinom zaslužna genetika, ali bila bih nekorektna kada bih rekla da je to jedina tajna mog dobrog izgleda. Ništa ne može samo od sebe. Već godinama strogo vodim računa o ishrani i skoro svaki dan vežbam najviše 45 minuta - otkrila je jednom prilikom Marijana.

Ona najčešće trenira u teretani, ali eto rešila je da se ponovo oproba u tenisu na radost svojih muških fanova kojima je ovo bio praznik za oči.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)