Telo

DRAGANA KOSJERINA POKAZALA TELO U MALENOM ŠORTSU, A MREŽE SE USIJALE: "I posle kako izbije požar - eto tako!" (FOTO)

Voditeljka uživa u poslednjim danima odmora.

05.09.2024 22:00

DRAGANA KOSJERINA POKAZALA TELO U MALENOM ŠORTSU, A MREŽE SE USIJALE: "I posle kako izbije požar - eto tako!" (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Dragana Kosjerina uživa u odmoru, a nedavno je podelila sa fanovima serijal fotografija. Dragana važi za sasvim prirodnu lepoticu, manekenke građe, pa svi njeni fanovi svaku njenu novu objavu dočekaju sa oduševljenjem. Razlog za to je i činjenica da lepa voditeljka veoma retko deli bilo koje detalje iz svog privatnog života.

Ovog puta objavila je fotografije sa vožnje jahtom. Opredelila se za veoma originalan vezeni kompletić u vidu bluze i šortsa. Gornji deo bio je nalik letnjim džemperema, budući da je bio dugih, zvonatsih rukava, dok je bio dužine tik iznad struka i otkrivao ravan stomak zgodne voditeljke.

Retko ko je mogao da odvoji pogled od njenog stomaka, dok su u prvom planu bile i njene vitke noge. Preplanuo ten joj je već bio primetan, pa je tim više dobila na egzotičnoj lepoti, budući da se opredelila za beli stajling. Šorts je isticao njene butine, dok je pridržavla kosu od vetra na pučini.

 

 

Fotografije su za svega sat dobile oko 3.000 sviđanja.

- Prelepe fotografije sa mora, ulepšane najlepšom lepotom!

- Najzgodnija voditeljka…harizmatična dama sa posebnim stilom.

- Uživaj prelepa i preslatka lepoto, medenjaku naš.

- I posle kako izbije požar - eto tako!

- Bože, kakava je to žena!

 

 

Poznato je da Dragana pleni pažnju, kako prirodnom lepotom, tako i manekenskom građom, bujnom dugom kosom, ali i krajnjom profesionalnošću. Ova zanosna brineta je zato jedan od glavnih razloga zašto su se mnogi muškarcu u Srbiji prikovali za male ekrane svake nedelje uveče kad ona vodi emisiju "Ja volim Srbiju", koja se emituje na Javnom servisu.

Pažnja nije opala ni posle njene nedavne udaje za stomatologa Bojana Perduva. Podsećamo, voditeljka i njen izabranik, odlučili su da svoju dugogodišnju ljubav krunišu brakom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)