Zanimljivosti

MARIJA VELJKOVIĆ STISLA RASTKA I NE PUŠTA: "On bi da priča o poslu, a ja bih da me ljubi!" (VIDEO)

Voditeljka se raznežila na festivalu u Nišu.

01.09.2024 09:40

MARIJA VELJKOVIĆ STISLA RASTKA I NE PUŠTA: "On bi da priča o poslu, a ja bih da me ljubi!" (VIDEO)
instagram-mare.veljkovic

Voditeljka Marija Veljković (44) ne prestaje da privlači pažnju, a detalje posla i privatnog života često deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Među njenim objavama uvek ima i brojnih saveta, a budući da je mama čak troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. Ovog puta ona je objavila fotografiju sa partnerom, glumcem Rastkom Jankovićem. Objava je u trenu zapalila Instagram, a razlog za to je lepa voditeljka. 

Marija je retko zgodna dama i pored činjenice da hrabro gazi sredinom pete decenije i da je mama troje dece. Ovog puta na 59. Festivalu glumačkih ostvarenja u Nišu, ponela je teget haljinu koja je istakla sve njene adute. 

Kreacija je išla unakrsno preko grudi, otrivajući bujan Marijin dekolte, bila je dugih rukava, ali je ponovo imala veliki prorez na predelu stomaka. Toaleta je potom pratila liniju tela, dosežući dužinu do ispod kolena. Marija ju je iskombinovala uz srebrne salonke viskoh potpetica i srebrnu torbicu.

 

 

Primetno je na fotografijama da čak drži i buketić cveća dok ljubi Rastka. Nije odolela ni da napravi još jedan njihov zajednički selfi u liftu, dok je glumac poslušno pozirao. Međutim, lepa Mare je rešila da usnimi i njihov zajednički trenutak posle filmskih susreta u Nišu. Rastko se raspričao o festivalskoj večeri, ali ga je Marija ućutkala poljupcem.

- Kad on hoće da priča o poslu, a ja hoću poljubac. On bi da priča, a ja bih da me ljubi. Da li i vaši muževi mnogo pričaju o poslu - upitala je Veljkovićeva.

 

 

Komentari su odmah usledili.

- Kako ste lepi i slatki, poljubac za oboje!

- Lepi jer su srećni, bravo za nih.

- Divni ste oboje. 

- Preslatki ste.

- Mislim da je vreme za selfi gde on ljubi tebe!

- Kako je lepo što se volite.

- Celina ...sreće, radosti, života, LJUBAVI.

- Jednom rečju PAR.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)